Благодарете се, че се отървавате само с това, защото трябваше

...
Благодарете се, че се отървавате само с това, защото трябваше
Коментари Харесай

Украинските служби към Костадинов: Трябваше да ви разстреляме за това, че сте руски агент

Благодарете се, че се отървавате единствено с това, тъй като трябваше да ви разстреляме по тази причина, че сте съветски сътрудник. Това декларирали представители на украинските служби на водача на Възраждане Костадин Костадинов по време на ареста му в Болград.

Нарочно не споделих на никого, че ще вървя в Болград, Украйна, даже фамилията ми не знаеше. Влязох без никакъв проблем. Пуснаха ме безусловно за пет минути. Към оня миг никой не е имал визия кой съм, какъв съм. След два часа стартира моето търсене. Попитах военните дали можем да отидем до църквата. Те ми споделиха, че е по-добре да отидем до границата. Малко по-късно пристигна полицейска кола, споделя Костадинов.

Когато запитах какво се случва, ми беше казано, че имат информация, че съм ръководител на проруска партия в България. В Украйна се ползват изключително някои закони. Това обвиняване е еднакво на смъртна присъда. Това не е наша информация. Вашето разузнаване ни сподели това. Казаха ми да мълча и че сега се чудят какво да вършат, осведоми още той.

Няма наши дипломатически представители в Украйна, уточни още Костадинов.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР