Благодарение на Венера, седмицата ще бъде силно романтична. Заедно с

...
Благодарение на Венера, седмицата ще бъде силно романтична. Заедно с
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018

Благодарение на Венера, седмицата ще бъде мощно сантиментална. Заедно с нея Нептун също ще помогне любовният живот на някои зодиакални знаци да бъде като приказка. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани и изпитвате мощни усеща към някого, за който знаете, че не може да го имате, тази седмица може да потънете в отрицателни страсти. В случай, че той или тя не дават отговор на вашите любовни трептения, възползвайте се от момента, с цел да излезете от това състояние.

Открийте тази връзка, в която би трябвало да бъдете и спрете да мечтаете за невъзможното. Коригирайте вашите сантиментални идеали, след време ще видите, че не е било на вятъра.

Телец

Любовни чудеса чакат представителите на зодия Телец. Обвързаните ще бъдат като омагьосани от своята половинка, която ще ги накара да се усещат като в приказка. Необвързаните Телци пък имат късмет за нова обич. Когато става дума за обич, бъдете деликатни за това, което желаете, тъй като просто може да го получите.

Близнаци

Вашият любовен живот може да бъде в директен спор с задачите в живота ви. Предложение за мечтана работа, опция да се развивате, може да се окаже не по този начин добре посрещната от вашата половинка. Овладейте страстите и се пробвайте да разговаряте спокойно. По един или различен метод ще усетите, че обичаният ви човек не е зад тила ви в този миг.

Рак

За първи път от доста време представителите на зодия Рак ще усетят естетика в връзките с половинката. Пълна естетика!

Вашите ползи, интензивности, в които сте дружно ще ви оказват помощ да се усетите и преоткриете на едно по-дълбоко духовно равнище. Време, в което ще можете да споделяте намерено вашата отдаденост един към различен, обич. Насладете му се.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще имат мощно предпочитание за интимни моменти с половинката. Ще желаят обичаният им човек да им даде това, от което се нуждаят в секса. Няма да се срамувате да споделите вашите копнежи. Необвързаните представители на зодията могат да имат забавни прекарвания през уикенда.

Дева

Уважаеми Деви, вие сте в една прелестна сантиментална седмица! Венера оказва въздействие върху вашия партньорски бранш с любовни трептения и ще продължи да го прави до 6 март. Заедно с Нептун ще ви оказват помощ по този начин да се преоткриете с половинката, че всички разлики ще бледнеят пред любовта, която изпитвате. Ще осъзнаете какъв брой красива е тя.

Везни

Любовно комплициране чака представителите на зодия Везни. Романтични трептения ви чакат на работното място. Пеперудите в стомаха няма по какъв начин да не ги усетите. Ще си фантазирате за вас и индивида, който провокира тези страсти, само че ще се почувствате комплицирани. Как да действате? Тази седмица не взимайте решение.

Скорпион

Когато става въпрос за романтика, Скорпионите несъмнено са щастливци. Венера продължава да ви оказва помощ в любовта и по този начин ще бъде до 6 март. Ако се намирате във връзка, отворете сърцето си за любовта още повече. Необвързаните Скорпиони имат късмет за нова огромна обич. Сбъднати фантазии? Да, всичко, което би трябвало да извършите е да повярвате.

Стрелец

Колкото повече се пробвате да задържите до себе си колегата, толкоз по-разочаровани ще бъдете. Може да се почувствате по този начин, като че ли той или тя не споделят с вас по метода, по който желаете и се нуждаете. Опитайте се да разберете повода и покажете на обичания човек какъв брой доста значи за вас.

Козирог

Ако очаквате обичания човек да гадае какви са вашите мисли и стремежи – грешите! Вместо това се вгледайте в него и споделете какво би предиздвикало душата ви да „ пее “. Споделянето ще укрепи връзката ви. Някои приказки могат да бъдат сбъднати, само че никой няма суперсили, не го забравяйте.

Водолей

Любовната седмица за Водолеите ще бъде леко объркана. Добре е да споделяте по-малко с другари за персоналния си живот. Поставете граници за това кой доколко може да ви поучава и не допускайте някой да се меси в любовните ви връзки.

Бъдете деликатни, спокойни и го направете без непотребни драми.

Риби

Сякаш държите вълшебната пръчица! Венера и Нептун ще ви обезпечат невероятна любовна композиция, която ще предизвика вашето въображение. Независимо дали се намирате във връзка или търсите обич, вашите любовни мечти може и да се осъществен. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР