Благодарение на умелата манипулация на бордовите компютри, тунинг компаниите могат

...
Благодарение на умелата манипулация на бордовите компютри, тунинг компаниите могат
Коментари Харесай

Доработиха новото BMW X3 M за дрифт

Благодарение на умелата операция на бордовите компютри, тунинг фирмите могат да трансформират доста повече от мощността на вашия автомобил. Съвременните коли разчитат значително на компютрите, с цел да управляват на практика всеки аспект на транспортното средство, в това число мотора, инфотейнмънт системата и функционалностите за сигурност. Това затруднява елементарния водач да модифицира своята кола, само че отваря свят от благоприятни условия за тунинг фирмите. Пример за това е новото BMW X3 M, което с помощта на хитрите доработки на Mission Performance към този момент има режим за задвижване само на задните колела. Това съобщи Motor1.

Най-често ставаме очевидци на софтуерни доработки, които усилват продуктивността на моторите, само че в този момент последователно се появява нов пазар на хоризонта. Чрез по-широката интеграция на компютрите, тунинг фирмите имат достъп до повече аспекти на транспортното средство. Те могат да вземем за пример да препрограмират автоматизирани трансмисии и даже да трансформират метода, по който стоповете реагират на особеното напрежение при прекъсване. Сега обаче Mission Performance промени играта, позволявайки на притежателите на X3 M да модифицират своя високопроизводителен SUV със система за задвижване на четирите колела, добавяйки дрифт режим. С други думи, с помощта на доработката кросоувърът може да бъде превключен на задно предаване.

Компанията към момента работи върху усъвършенстването на функционалността, преди да я направи налична за клиенти. Тя се предлага фабрично при BMW M5 и M8, тъй че сигурно е в границите на опциите на X3 M. Mission Performance има за цел да поправи тази неточност, предлагайки на притежателите на високопроизводителния кросоувър така наречен дрифт режим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР