Благодарение на талантливи артисти като Насимо, графитите и стрийт арт

...
Благодарение на талантливи артисти като Насимо, графитите и стрийт арт
Коментари Харесай

Изкуство на колелета: Първата графити велообиколка в София

Благодарение на надарени актьори като Насимо, графитите и стрийт арт творбите по улиците в София към този момент са толкоз доста, че си имат особено събитие в тяхна чест – на 7 юни ще се организира първото издание на Sofia Graffiti Tour.

Всички фенове на изкуството и спорта могат да се включат със своите колела в 4-километрова обиколка, която в границите на два часа ще ги преведе през солидни фрески и други произведения, които от време на време остават незабелязани от хорските очи. Веломеломаните ще навлязат в елементи към тяхното основаване в компанията на уредниците, които дават обещание и опция за изобразяване на графити.

Единствените условия към въодушевените участници са да бъдат пред Статуята на София в 15:00 часа, както и да заплатят билета за присъединяване от 13 лв.. Един лев от всеки закупен билет ще бъде дарен в поддръжка на българските медици. Онези, които нямат лично колело, ще могат да си наемат велосипед преди началото на събитието. Местата в обиколката са лимитирани до група от 10 индивида, а спазването на обществена отдалеченост и носенето на маска са наложителни.

Повече за Sofia Graffiti Tour може да видите тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР