Благодарение на съвместните усилия на държавните институции и строителя пуснахме

...
Благодарение на съвместните усилия на държавните институции и строителя пуснахме
Коментари Харесай

Служебният кабинет пусна като свои забавени пътища, стартирани от ГЕРБ


Благодарение на взаимните старания на държавните институции и строителя пуснахме 6,4 км от автомагистрала „ Европа “, похвали се Шишков

Министър-председателят Гълъб Донев и министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков с самоувереност прерязаха лентата на нов 6,5-километров сектор по автомагистрала „ Европа‘ сред Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ и Драгоман. Церемонията, в която се включи и посланикът на Сърбия у нас Желко Йович, се състоя покрай граничния контролно-пропускателен пункт.

Служебният кабинет пусна в употреба като свое дело планове, които трябваше да бъдат подготвени много от дълго време, само че се движеха с голямо забавяне по време на поредицата служебни кабинети и държавното управление на „ Промяната “.

„ Това е път, който е значим и за двете страни. Той беше стеснен, с доста произшествия и съм доста благополучен, че ние го откриваме законно, с акт 16 “, похвали се Гълъб Донев. Документът за позволение за прилагане на пътя беше връчен на премиера от районния министър по време на церемонията на откриването на пътната права.

„ Днес имаме наслаждение да пуснем в придвижване 6,4 км от автомагистрала „ Европа “, а точно секторът от Драгоман до Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина. Това стана допустимо с помощта на взаимните старания на всички институции в страната и строителя. Направихме вероятното да осъществим обещанието си да пуснем правата преди празниците, с цел да облекчим придвижването “. Това сподели на церемонията по откриването на трасето министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР