Благодарение на самоосъзнаването на собствените си силни и слаби страни,

...
Благодарение на самоосъзнаването на собствените си силни и слаби страни,
Коментари Харесай

Ключът към щастието за всяка зодия

Благодарение на самоосъзнаването на личните си мощни и слаби страни, ние знаем каква е нашата уникалност. А анализирането на вашата зодия ви разрешава да придобиете по-голяма убеденост в потреблението на своя капацитет.

Ключът към щастието за всяка зодия

Щастието е нещо към което всеки се стреми. Благодарение на астрологията може да разкрием какво прави всяка зодия щастлива.

реклама

Овен

Може да ви нарекат безразсъдни и егоистични. Обвиняват ви за вашето неспокойствие. Казват ви да бъдете по-смирени. Борбата сред това да угодите на себе си или на другите ви кара да се съмнявате в себе си.

Междувременно във вас циркулира доста витална сила – имате силата да предизвиквате нови инициативи, без значение от събитията. Не е във вашата природа да сте резервирани и да обмисляте всички плюсове и минуси.

Зодия Овен просто работи. За да блестите най-ярко и да се чувствате уверени, разберете, че дарбата на вашия безоблачен знак е да се стреми напред.

Действията ви не би трябвало да се обуславят от подробно обмисляне или от мнението на другите. Вие сте в положение да концентрирайте силата си върху предприемане на дейности, както никой различен – имате подобен характер, който способства за салдото на Вселената.

Нуждаем се от смели, решителни хора, които се стремят напред, с цел да водят борбите. Тези, за които това, което другите мислят, е второстепенно. Ако обаче от време на време се замислите за следствията от дейностите си и погледнете кой тича с вас до финала, успеха ви ще се окаже още по-зрелищна – а това е вашият ключ към щастието и триумфа.

Телец

Дарба на зодия Телец да вижда нещата ясно им дава метод на здрав разсъдък, който опростява живота и прави решенията по-лесни.

Вашата увереност дейно ви оказва помощ да постигнете задачите си – всичко наподобява просто за вас, тъй като пътят ви към триумфа е ясно маркиран. В същото време обаче това постоянно ви кара да спорите с останалия свят, без да осъзнавате какъв брой сте непримирими.

Не можете да разберете за какво никой различен няма толкоз ясна визия кое е уместно и кое не.

Оценявайте, че можете да задоволите личните си потребности и стремежи на първо място. Това е източникът на вашата непоколебима мотивация.

Не забравяйте, че вашата визия, основана на рационализъм, постоянно ще ви води в вярната посока. Тази изясненост е ваше преимущество, само че ви упрекват, че не можете да се откажете, да приемете причините на другата страна и да извършите компромис.

реклама

Ако вземете поради, че някой може да има друго мнение, няма да имате врагове и ненужни трудности по пътя – това е вашият ключ към щастието и триумфа.

Близнаци

Способността на Близнаците да работят бързо е скъпа, само че ключът към щастието и триумфа е да комбинирате искра с внимание към детайла и внимание към другите хора.

Веднага намирате отговори на интелектуални въпроси – вие сте огромен гений, само че губите възприятията си.

До известна степен тази потребност от скорост идва от нежеланието да се допре дълбочината. Винаги желаете да сте в придвижване и смятате, че проблемите, които могат да зародят от ровене в възприятията ви, ще ви спрат.

Справяне с страстите на другите хора, както и със личните си? Нямате самообладание за това. Затова чувате, че макар своята словоохотливост сте студени и безразлични.

Ако комбинирате умствените си сили със съзнанието, че възприятията се опълчват на логиката и че не са евентуални проблеми, които би трябвало да бъдат решени, ще се окажете проницателни слушатели и даже интелигентни съветници.

Намалете темпото и се огледайте – по този начин ще откриете своя ключ към щастието.

Рак

Приемате живота съществено, тъй като сте водени от страха да не оцелеете. Ето за какво имате толкоз доста увереност да работите, да трупате неща и да създавате трайни взаимоотношения, които дават възприятие за сигурност.

Във вас има скъпа непримиримост и предвидливост. В същото време страхът, който ви предизвиква, ви кара да печелите борбите, само че да губите войната.

Постигането на дълготрайни цели не е вашата мощна страна. Ключът към щастието и триумфа, на зодия Рак, е да разберете, че не е нужно да се занимавате с прочувствена драма, с цел да получите нещо от някого, и не е нужно да получаваш нещо, без значение от цената, която плащаш за него.

Вижте по-голямата картина, изчислете кое е по-важно в дълготраен проект. Използвайте своята увереност, с цел да се концентрирайте върху дълготрайни тактики, а не върху краткосрочни скокове.

Вие сте най-емоционалният знак от зодиака и в това се крие силата ви. Не позволявайте на страха и неналичието на надзор над страстите ви да скапват връзките или кариерата ви.

Колкото и да контролирате другите, наблюдавайте себе си и ще постигнете каквото си намислите.

Лъв

Вашето най-голямо преимущество е аурата, която идва от силата на Слънцето, което покровителства вашата планета. Други го усещат във ваше наличие и реагират без значение дали желаят или не.

Ключът към щастието и триумфа за вас е да знаете по какъв начин да употребявате този актив, като постоянно сте наясно с неговото влияние върху другите.

Лъв, който не познава силата на аурата си, може да бъде общопризнат като нахален или пищен.

Дори и да не го показвате, близките може да си помислят, че се дистанцирате, тъй като се мислите за по-добър от другите.

Ако още веднъж започнете да се показвате обществено, това може да се схване като предпочитание да доминирате и да надделеете над другите, тъй като сте прекомерно шумни и самоуверени.

Оптимално за вас е да съчетаете мощното си и крепко его и произлизащата от него харизма с сдържаност. И на първо място с внимание, тъй че вашата вътрешна мощ освен да служи на вашата популярност, само че и да дава на другите сила за живот.

Дева

Зодия Дева е занаятчия на тактиката. Прекарвайки толкоз доста време в обмисляне на бъдещето, вие постоянно сте една крачка пред другите.

Знаете чудесно кои хора могат да допринесат за развиването на вашата кариера, с кого си коства да поддържате контакти за бизнес цели и с кого си коства да поддържате контакти за персонални връзки.

Винаги можете да ги забележите и да ги включите в проектите си. Но има и заплаха да оставите вашите тактики да ръководят света ви.

Усилията, които полагате в изборите и решенията, ви задължават да реализирате задачите си. Това обаче са задължения в мозъка ви. Междувременно възприятията са по природа променливи и следването им е рисковано. Не ви харесва, тъй като е мимолетно и непрактично.

Ако комбинирате логиката и ресурсите на аналитичния си разум с вслушване в интуицията си, ще придобиете еластичност и ще намерите ключа към щастието и триумфа.

Ще избегнете разочарованието, гнева и скуката. Бъдете изцяло наясно с практичния си темперамент, само че не забравяйте, че изоставените усеща по този начин или другояче ще ви настигнат. Вземете ги под внимание непрекъснато.

реклама

Везни

Вашият максимален гений е да създадете собствен личен свят, където господстват хубостта и комфортът.

Да живеят в подобен свят кара зодия Везни да се усещат на мястото си. Можете да очаровате близките толкоз доста, че всички към вас да се почувстват като във Версай. Това е вашият подарък.

Можете обаче да избързате, тъй като цените достоверността си пред облика си. Във вашия свят не е уместно да изглеждате по-зле или да имате по-лошо финансово положение.

Не можете да си позволите да бъдете груби, тъй като това ще сътвори цепнатина в тази хармонична картина на живота.

Вашият ключ към щастието и триумфа се крие в намирането на салдото сред това да бъдете положителни и да почитате възприятията и слабостите си.

Може да не се борите за това заради любовта си към комфорта, само че в последна сметка ще се уморите да се отричате.

Вашият свят няма да се срине, в случай че откажете да приемете външния тип и откажете да вършиме взаимни отстъпки. Можете да изберете себе си и отново да блестите и ухаете красиво – това е вашият ключ към щастието.

Скорпион

Имате улегналост и акуратност на снайперист – можете да стреляте по цел, без да се доближавате до нея.

Освен това зодия Скорпион е знак с най-дълбоко схващане за себе си, другите хора и световните каузи.

Търпението, прецизността и умствената устойчивост ви вършат могъщи. Достигате върха и поемате властта много елементарно, а това ви прави уединен от вътрешната страна.

Като несломим боец, вие сте недоверчиви, съществени и студени. Лесно виждате през другите, само че вие самите оставате мистерия.

Често сте отделени от останалия свят, макар че вие ​​сте този, който дърпа конците му.

Ключът към вашето благополучие е да забравите за силата си, да си позволите, че не е нужно да печелите всяка война.

Ако приемете неуспеха и го приемате умерено, ще станете по-достъпни. Други ще ви пуснат в техния свят, който сте виждали, само че не сте съумели да влезете и да се доближите същински. И това е, за което мечтаете.

Стрелец

Имате способността да четете сред редовете и да разбирате човешката мотивация. Отличавате се с вродена мъдрост – дискутирате със пристрастеност, спорите извънредно интелигентно и го вършиме с лекост и комизъм.

Думите и висшата мъдрост са вашите оръжия. Дълбоко в сърцето си се интересувате единствено от истината, не ви интересуват евтините игри и моментното удовлетворение да притиснете някого в ъгъла, като му посочите неточности и неистини.

Благодарение на Юпитер, вашият настойник, вие живеете със съзнанието, че имате шанс на материално равнище, тъй че можете да се концентрирайте върху по-висши въпроси.

Проблемът е, че Стрелеца като изменчив знак и ненапълно ленив подопечен на Юпитер – вие сте изкушени да употребявате директни пътища или да си вършиме смешки с другите. Тогава подправеното възприятие на задоволство бързо изчезва.

Не използвайте гениите си за развлечение. Не забравяйте, че вашите качества са вашият подарък и потреблението им в кариерата ви или помагането на други хора ще ви накара да блеснете същински – това е вашият ключ към щастието.

Козирог

Зодия Козирог е най-зрелият знак от зодиака и очите ви са необятно отворени за действителностите на земното битие.

Склонни сте да очаквате най-лошото и в никакъв случай не се заблуждавате, че нещо ще бъде съвършено. Това е вашият неоспорим гений – студена преценка на действителността.

Благодарение на това не се поддавате на никакви илюзии, не попадате в клопката на пожелателните мисли или прекомерния оптимизъм. Светът има потребност от реалисти.

Въпреки че нормално сте прави, тъй като животът не ви глези, ключът към вашето благополучие е да смекчите ултра реалистичния си взор.

Не се тормозете, в никакъв случай няма да сте нехаен човек с розови очила на носа. Но признайте, че от време на време нещата се получават по-добре, в сравнение с сте очаквали.

Понякога имате шанс и сте надалеч от най-лошия сюжет. За да изживеете света в действителност реалистично, би трябвало да разберете, че животът може да бъде и ненадейно приказен.

Научете се да имате малко религия, че нещата просто ще се наредят във ваша изгода и животът ви ще бъде по-добър.

Водолей

Правите добра записка, че в случай че желаеме да действаме добре като общество или групи, би трябвало да си сътрудничим и да се грижим един за различен.

Никоя друга зодия не вижда това толкоз ясно, колкото вие – това е вашият подарък. Като последния въздушен знак на зодиака, вие употребявате силата на вашето интелектуално схващане, с цел да видите света като цяло.

Не можете да видите себе си, без първо да обмислите връзките си с други хора. Често обаче се чувствате изгубени в тълпата. Не сте шоумен, нито си експерт по близки връзки.

Може да сте самотни и да потискате възприятията си, тъй като по-важно за вас е това, което е в главата ви.

Ключът към вашето благополучие и триумф за зодия Водолей е да разберете, че имате правото да се освобождавате от мрежата на обществото понякога и да вършиме каквото желаете, без значение от концепциите, които поддържат вашите събратя братя и сестри.

Риби

Като финален в зодиака, вие живеете като че ли във провесен миг сред гибелта и живота, началото и края, съществуването и несъществуването.

Следователно вие докосвате безграничното и несъзнаваното, само че това може да ви завлече в тъмнината.

Ключ към щастието и триумфа за зодия Риби е да се научите да разделяте несъзнателното и съзнателното равнище.

Вашата дълбочина на схващане ви дава мощ, само че също по този начин може да докара до меланхолия и заблуди.

Емоциите са тригери, които те тласкат към тези положения – във въртоп, който те тегли все по-дълбоко.

Тогава сте надалеч от съзнателната действителност. Ключът към вашето благополучие е да употребявате своята емоционалност и духовни способности, с цел да изградите личната си мощ, а не да се отделяте от нея.

Останете наясно с обстоятелството, че другите не схващат този свят и това ви изолира от тях. Пълното осъзнаване на вашите два свята ви прави най-уникалния знак на зодиака.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР