Благодарение на потребителя tophergopher1 можете да се насладите на старата

...
Благодарение на потребителя tophergopher1 можете да се насладите на старата
Коментари Харесай

Изкуствен интелект обнови Metal Gear Solid до 4К качество

Благодарение на потребителя tophergopher1 можете да се насладите на остарялата класика Metal Gear Solid: Twin Snakes в 4К резолюция. Играта, появила се преди съвсем 15 години за Nintendo GameCube конзолата, в този момент наподобява по-добре от всеки път на лични компютри. Интересното е, че в преработката не е взела участие работата на същински хора. Вместо това текстурите са прегледани от ESRGAN (Enhanced Super-Resolution Generative Adversarial Networks) изкуствен интелект, който ги е почистил и мащабирал по негова преценка. Преди сме виждали и други такива преработки – почитатели се пробваха с ИИ да подобрят графиката и на заглавията Doom и Metroid. Играта работи само на Nintendo GameCube емулатор на лични компютри.

Преработеното издание е към момента в стадий на бета проби и не е лишено от бъгове. Потребители се оплакаха, че някои текстури не се изобразяват вярно, изрязани са зле или шрифтовете не излизат изправно. Добрата вест е, че tophergopher1 има намерение да пусне актуализирана версия на 4К пакета, обработена от по-усъвършенствана ESRGAN невронна мрежа. В краен случай потребителят самичък ще почисти проблемите, които са останали след обработка. MGS: Twin Snakes UHD може да се изтегли от линк в Гугъл Drive (https://drive.google.com/file/d/1HfepJOH5T_L9aSneze0cRrNL0dmBG_ir/view)

Както сте се досетили, играта изобщо няма да започва на истинската подпора Nintendo GameCube. Тя може да се играе само на задоволително мощни лични компютри с емулатор на платформата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР