Благодарение на нискотарифните компании, все повече хора пътуват все по-често.

...
Благодарение на нискотарифните компании, все повече хора пътуват все по-често.
Коментари Харесай

4 основни грешки при събиране на багажа

Благодарение на нискотарифните компании, от ден на ден хора пътуват все по-често. Те обаче би трябвало да намерят метод да се оправят с рестриктивните мерки за багаж, присъщи за този вид авиолинии. Ето някои от главните неточности, които позволяваме, когато подреждаме куфара.
 Снимка 370544

Навиване на руло на облеклата

Този известен трик за икономисване на място в действителност по никакъв начин не е ефикасен. Освен че получаваме намачкани до безсрамие облекла, рулата им заемат повече място, в сравнение с в случай че ги сгънем добре и подредим едно върху друго.

Прекалено доста неща в ръчния багаж

Ако отпътуваме за три дни, няма смисъл да носим повече от два чифта обувки - едни на краката и едни - в куфара. Най-лесният метод да не прекалим и с облеклата, е да планираме тоалетите съответно за всеки ден и да вземем един спомагателен за всеки случай.
 Снимка 322764

Нахвърляне всичко вкупом

Освен че това е най-неефективният метод за икономисване на място, безразборното нахвърляне на багажа в куфара е и много нехигиенично - не бихме разрешили на обувките ни да се допират до бельото.
 Снимка 370545

Навличане на облеклата за икономисване на място в багажа

Факт е, че когато пътуваме с ръчен багаж, би трябвало да облечем най-обемните и плътни облекла - боти, яке, шал. Но не е нужно да прекаляваме, тъй като единствено ще се измъчим при инспекциите за сигурност на летището.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР