Благодарение на Магърдич Халваджиян, който го ангажира за настоящия сезон

...
Благодарение на Магърдич Халваджиян, който го ангажира за настоящия сезон
Коментари Харесай

Станимир Гъмов Пак Посегна Към Алкохола

Благодарение на Магърдич Халваджиян, който го ангажира за сегашния сезон на „Като две капки вода“, уволненият от Кукления спектакъл поради систематичното кръшкане Станимир Гъмов още веднъж има източник работа, за която да му заплащат, само че очевидно не си е взел поука и към момента не е победил пристрастеността си към радостните питиета.

Не е загадка, че виновността за това е на Преслава! Докато двамата живяха дружно в Къщата на „ВИП Брадър“, Гъмето крепко хлътна по добричлийката. Тя обаче не отвърна на възприятията му и артистът изпадна в жестока меланхолия, по време на която тешеше в алкохол тъгата си от несподелената обич.

Този метод на живот обаче му навреди съществено в професионален проект и сътрудниците му от спектакъл се надигнаха на протест, недоволни, че след тежък махмурлук Гъмов на няколко пъти пропуснал представленията си, та са налагало те да покриват ролята му, написа ПИК.

Към днешна дата Лошото момче на театъра не е безспорен въздържател. Наскоро папараците на изданието го засякоха край залата, в която преподава актьорско майсторство на участниците в „Капките“. От към този момент летните температури очевидно гърлото на Гъмича е пресъхнало докрай, щом не устоя да дочака да се скрие зад стените на залата, а отвори кенчетата бира непосредствено на улицата и жадно-жадно да стартира да лочи кехлибарената течност.

Все отново към Гъмов има и една добра вест. Актьорът отвори нова страница в персоналния си живот. Вече е загърбил несподелената обич към Преслава и има нова тръпка. Фотографите на „Ретро“ съумяха да щракнат ментора в „Капките“ и непозната русокоска по какъв начин се целуват уста в уста.

ТЕЖКА ВЕЧЕР! ГЪМОВ С МАХМУРЛУК НА РАБОТА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР