Благодарение на доверието, което има правителството и лично премиерът Бойко

...
Благодарение на доверието, което има правителството и лично премиерът Бойко
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Правителството на Бойко Борисов осъществява проекти, които 100 години са били мечта за хората

Благодарение на доверието, което има държавното управление и персонално министър председателят Бойко Борисов в Брюксел - България ще получи с 4 милиарда лева по-висок европейски бюджет - с цел да има чиста вода в чешмите, по-добри пътища, топли учебни заведения, с цел да има повече Европа в живота на всеки от нас и в най-малкото обитаемо място. Правителството реализира планове, които 100 година са били фантазия за хората. Това съобщи довечера в Троян третият в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идния избор за членове на Европейския парламент Андрей Новаков.

Новаков показа своята работа в първия си мандат, като акцентира: „ Използвахме всяка опция да сложим пакет "Мобилност " на трупчета, с цел да могат българските ТИР-ове да са по пътищата и да печелят. Битката продължава в идващия парламент и е значимо хората, които изпратим, да работят със сърце “. Той призна, че се е чувствал сломен, когато поради два български гласа пакет "Мобилност " не бе отритнат дефинитивно.



В проведеното от общинската конструкция на ГЕРБ събитие по покана на народния представител и общински началник Иван Миховски се включиха още сътрудниците му народни представители Тома Биков, Спас Гърневски и Евгени Будинов, както и политическият анализатор Георги Харизанов и претендентът под номер 5 в листата Асим Адемов.

„ Битката е значима, тъй като тя се трансформира в "Сталинска ", както я назова Корнелия Нинова. Никога ние не сме желали това, тъй като това е опълчване на българи против българи. Нинова споделя още, че преходът е приключил, а в този момент ни оферират Румен Гечев за евродепутат. Българска социалистическа партия приказват за повече страна в бизнеса. Може би желаят да върнем партийните секретари, надали някой желае това “, разяснява обстановката в страната Тома Биков. Той се спря на достиженията на ГЕРБ и подчертава на направеното в образованието, като показа петия в листата – Асим Адемов.



„ Кампанията стартира мъчно, тъй като тя стартира с подправените вести, с езика на омразата. Преминахме през това по метода, който постоянно сме предпочитали - директните срещи и разговор с хората, срещи очи в очи. Никой не е идеален, имаме своите неточности, само че имаме и волята да се оправим с тях, като не си посипваме главата с пепел, а подхващаме ясни и безапелационни дейности “, това сподели на троянци Адемов.

„ Благодарен съм на ГЕРБ, че даде опция на един елементарен български преподавател да показва България в Екологичен потенциал. Това приказва за отношението към тази специалност “, акцентира още той. По думите на Асим Адемов в този момент берем плодовете на това време, в което образованието не бе приоритет на България. Върнахме 42 000 деца в учебно заведение. Обновиха се стотици български учебни заведения, заплатите на учителите се повишават всяка година. Образованието е приоритет на българското държавно управление и това е записано в закон “, сподели още петият в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили пред троянци. „ Когато някой ви каже, че България е дребна страна, не му вярвайте, тъй като страната ни е високо ценена в Екологичен потенциал, посредством и на моите сътрудници, с които дружно защитавахме националния интерес. Затова имаме самочувствието да желаяме поддръжката ви в неделя “, сподели още Адемов и прикани номер 12 в бюлетината да бъде изборът на троянци.



„ Поздравления за това, че същинските десни партии откриха метода, по който да се обединят, тъй като ние сме част от ЕНП. Българска социалистическа партия отклони поканата на ГЕРБ по време на председателството ни за единение в името на България. Те приказват за Европа, като за зложелател. Предстои ни борба не просто за Европа, а за България!, съобщи Спас Гърневски.



Това е борба, в която се среща десницата с проевразийската левица. От първия ден в този парламент, Българска социалистическа партия стартира борба против законно определеното държавно управление с подправени вести и опити за опълчване. Тези хора нищо ново не са научили и нищо остаряло не са не запомнили. Те са антиевропейци, желаят си Евразия и са впрегнали целия си запас от доносници на Държавна сигурност, с цел да спрат европейския път на България. Нещата по никакъв начин не са обикновени, в противен случай – те са доста съществени и от всички нас зависи да не позволим това да се случи. Управленската стратегия на държавното управление се извършва ослепително, откриват се нови индустриални мощности, усилват се заплати. Това значи, че след 2021 година няма кой да намерения за Българска социалистическа партия. И това е единствено една от аргументите Българска социалистическа партия да желае неистово тази победа. Ние не би трябвало да разрешаваме това, не би трябвало да разрешаваме България да се върне обратно в развиването си “, приключи Гърневски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР