Благодарен съм за високото отличие! Това заяви в Пловдив награденият

...
Благодарен съм за високото отличие! Това заяви в Пловдив награденият
Коментари Харесай

Полицаят-герой, спасил малко детенце в Пловдив, проговори!

" Благодарен съм за високото отличие! " Това съобщи в Пловдив награденият служител на реда Стойчо Яковски, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Той изрази благодарността си, само че и акцентира, че това е част от ежедневните дейности на служителите на реда, които правят всеки ден на пътя и в разнообразни обстановки. " Ние сме подготвени и се усъвършенстваме непрестанно по какъв начин да оказваме помощ на потърпевши. Работим с БЧК. Така че това е част от нашата работа ", сподели още служителя на реда на годината.

Яковски означи и че сходно отличие е плод на напъните на целия екип. Никой самичък не би могъл да свърши нещо. Изрази и признателност към дирекцията на Министерство на вътрешните работи в Пловдив, която го е подкрепила в активността му във връзка с пътната сигурност.

Шефът на полицията старши комисар Атанас Илков съобщи изрично, че е горделив, че работи с такива чиновници. " Те би трябвало да са пример за българската полиция ", сподели Илков.

Припомняме, че на 10 ноември момченце си глътна езика и колабира по време на демонстрациите на " Специализираните полицейски сили " край зала " Чайка " в Пловдив. Полицаят Стойчо Яковски от бранш " Пътна полиция " избави живота на 4-годишното дете, като му оказа първа помощ. След това детето бе превозено в болница.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР