Благо Георгиев е стигнал дъното във взаимоотношенията си с жените.

...
Благо Георгиев е стигнал дъното във взаимоотношенията си с жените.
Коментари Харесай

Благо Георгиев смени Гери-Никол с пищна дама

Благо Георгиев е стигнал дъното във взаимоотношенията си с дамите. Истината е, че той има големи искания към половинките си, само че изпуска детайлността, че като мъж се провали пред очите на всички ни нееднократно.

Мнозина подозират, че самичък е пуснал слух из светското пространство, че с Гери-Никол са гаджета, което не му прави чест. Имаше опцията да го опровергае при Гала в На кафе, само че вместо това избра да подхрани интригата още повече, правейки многозначни мимики пред камерата.

След това отчетливо означи, че той е подал молба за бракоразвод, защото ревността на брачната половинка му Есмер, му пристигнала допълнително и не е издържал. За прощален път псевдо футболистът избра най-лесния вид – да си вземе партакешите и да се изнесе, оставяйки следващата майка да се оправя сама с възпитанието и моралните грижи за детето, в изработката на което и той е взел участие.

Очевидно Омерова на вятъра е хабила нерви. Дори да се радва, че се отърва от мъки… Всъщност Благо е изгубил атрактивността си измежду и измежду най-простичките и засукани бръмчалки, въпреки че с думите, които популяризира из медиите, цели да ни хвърли тъкмо в противоположната заблуда.

В момента, с изключение на, че няма задължения, Джизъса избира по през целия ден да лентяйства, което го прави в очите на слабия пол все по-пропаднал, неприветлив и безперспективен.

Откакто се прибра към България, и стига времето да разрешава, Джизъса виси в Царско село в София и мързелува. Уж под претекст, че ще употребява басейна за спорт или ще събира загар, Благо не мърда от шезлонга и не изпуска мобилния си уред.

Най-интересното е, че не върви самичък. Непозната за нас брюнетка го съпровожда и се мотае към него ту на сушата, ту във водата, до момента в който Георгиев концентрирано преглежда в мрежата дамите, за които към този момент май единствено може да си мечтае отдалеко.

Без да наскърбяваме момичето, визията му е напълно отвън стандарта, за който ангелите на Благо отслабват незабавно. Досега той е предпочитал единствено кльощави дами, а в случай че имат и силикон в гърдите, още по-добре. Именно поради първата му рекламация, никой не се върза на спекулациите, че сред него и Гери-Никол има привличане.

А и тя неколкократно е заявявала, че не се е влюбвала, защото не е срещала същински мъжкари. Че в Благо ли тъкмо да ги припознае! Все отново рекламната му тактика да дъвче името на варненката го докара до триумф - съвсем несъмнено е, че някогашният футболист влиза в къщата на ВИП Брадър наесен...

За никого не е загадка, че той е разглеждал дамите единствено като осанка и състояние, откакто и до ден сегашен не се е научил по какъв начин да ги почита и по какъв начин да не злоупотребява с доверието, което са се излъгали да му гласоподават.

Девойката от фотографията нито наподобява недохранена, нито пък проличава да се е подлагала на пластични интервенции. Гърдите й наподобяват напълно естествени… Момичето е обикновено, само че той се срами от нея.

Докато са на басейн, той се държи все едно са пристигнали поотделно, страхувайки се някой да не го сгащи, изключително откакто би трябвало да поддържа интригата, че е с най-популярната и млада R’n’B певица, написа ХотАрена.

Истината е, че Джизъса е много уединен, за което си е отговорен самичък, и брюнетката от фотото е единствената дама от женски пол, която е до него след следващото му пропадане и като мъж, и като състезател.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР