Благо Джизъса утешава бившата си жена Христина Витанова, след като

...
Благо Джизъса утешава бившата си жена Христина Витанова, след като
Коментари Харесай

След цирковете и скандалите: Христина Витанова се върна при Благо Джизъса!

Благо Джизъса утешава някогашната си жена Христина Витанова, откакто тя скъса с милионера Лазгин Маджид. Бившата гимнастичка заряза богаташа, откакто научи за изневярата му, за което HotArena първи писа. Оказа се, че някогашната на Благой Георгиев бързо е намерила разтуха назад в прегръдките му. След поредност от неуспехи в любовта Христина си дала сметка, че макар компликациите в предишното, тя и Благо са имали същинска връзка, градяща се на мощни усеща, а не на ползи, както се разясняваше след шумната им разлъка. Основна причина за раздялата сред Христина и Лазгин е трети човек. Милионерът от край време се оплаквал от ревността на приятелката си, която изкъсо следяла всяко негово деяние. Непрестанните телефонни позвънявания и ежедневна инспекция на известията предиздвикали Лазгин да отклони взор от любовта.

Веднага щом схванала,ч е й кръшка, Христина вдигнала пикантен скандал и събрала движимостите си от общото им жилище. Двамата съвсем незабавно прекъснали контактите, като близки разкриват, че даже са се блокирали в инстаграм.

Ден след раздялата Алисия споделила, че поддържа приятелката си Христина, както и че твърдо застава зад дейностите й. Приятелството им постоянно е било обект на мнения, а сега почитателите им във фейсбук слагат акцент върху напълно странична тематика, която по всякакъв начин се пробват да обвържат със сегашните връзки на Благо и Хриси, написа „ Телеграф “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР