Благо Джизъса детронира Валери Божинов с видеохит! Бившият футболист, който

...
Благо Джизъса детронира Валери Божинов с видеохит! Бившият футболист, който
Коментари Харесай

РЕЗИЛ! Благо Джизъса взриви интернет с това ВИДЕО

Благо Джизъса детронира Валери Божинов с видеохит! Бившият футболист, който неотдавна приключи и спортната кариера и брака си с рускинята Есмер Омерова, се е отдал за занимателната страна на нещата от живота.

В обществените мрежи изтече клип, в който Благо се прави на Гери-Никол и очевидно почерпен, размахва пачки от стотачки, цитиращ рефрен, споменавайки кокаин и хулигански прояви. Какво е предизвикало играчът да се прави за смях, не е доста ясно, само че мненията под " творбата " на Джизъса са повече от язвителни.

Междувременно брачната половинка на футболиста Есмер се е отдала на щедрост и оказва помощ на заболели и онеправдани. Европейската шампионка по аржентинско танго, която има поразителна аналогия с актрисата и безконечен секссимвол Анджелина Джоли, явно е решила да осмисля всекидневието си, като бъде потребна на нуждаещи се. Омерова е милионерска наследница, само че не е типичната капризна богаташка, разясняват у нас хора, които са се запознавали с нея около българския й мъж и визитите на фината дама в България.

Преди броени дни миньончето започва акция да събира пари за онкоболна жена в четвърти етап на рак. За интервенцията в Германия са нужни 30 000 евро. Болната е майка на нейна близка другарка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР