Блага вест за фенките на Калин Врачански – чаровникът на

...
Блага вест за фенките на Калин Врачански – чаровникът на
Коментари Харесай

Врачански заряза Векилска

Блага новина за фенките на Калин Врачански – чаровникът на българския спектакъл би шута на Мариана Векилска и още веднъж е самичък. Красавецът изигра ослепително основната роля в житейската пиеса „ Прелъстена и изоставена”, в която жертва падна мимолетната му държанка. След спускането на завесата се оказа, че хубавицата, която се намърда в интимния живот на 37-годишния артист едвам преди три месеца, към този момент е навън, довериха пред „ Таблоид”.

„ Калин не е мъж за една жена, обича да флиртува и го прави непрекъснато, доста хубавици му се лепят, а той не отхвърля на никоя. Мариана го знаеше, и все пак си разреши да се влюби”, разяснява другар на палавника.

Наскоро се оказа, че 44-годишната брюнетка даже се нанесла в жилището на своя любим, поради който изостави дългогодишния си сътрудник – радиоводещия Симеон Колев, с който са родители на 12-годишния Момчил.

Кардиналната смяна обаче пристигнала прекомерно стресираща за привикналия на ергенска разпасаност Калин, който решил да се избави от патовата обстановка на сталинския принцип „ Има човек – има проблем, няма човек – няма проблем”. Речено-сторено – звездата на спектакъл „ София” сбито обяснил на Мариана, че е прекомерно ангажиран с кариерата, с цел да си разреши сериозна връзка.

След ненадейната разлъка красавецът побързал да отпраши към морето, с цел да не участва на сърцераздирателни подиуми в жанр „ Ромео и Жулиета”. Официалното му опрощение е, че има задължения около сериала „ Фалшив герой”, който следва да се излъчва в ефира на Нова тв. Снимачният развой тече интензивно във Варна, което било добре пристигнало като мотив да е надалеч от унищожената Мариана Векилска, признава аверът на театрала.

„ Накрая излезе, че хубавецът единствено се е забавлявал с влюбената телевизионерка, нямал никакви по-сериозни намерения”, подвига плещи осведоменият с драмата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР