Блага се отдава на музиката в най-новия епизод на уеб

...
Блага се отдава на музиката в най-новия епизод на уеб
Коментари Харесай

Дебютният клип на Блага предизвиква огромен скандал в „Не така, брат!“

Блага се отдава на музиката в най-новия епизод на уеб тийн сериала „ Не по този начин, брат!:„ Целувки по ноти ”. Талантливата тийнейджърка взема решение, че сама ще режисира клипа към първото си музикално парче и избира актьорите за видеото.

Неочаквано за всички това са Ива и Дидо, а Мишо е определен да снима клипа. Всичко стартира като на смешка и определените са щастливи, че с изключение на популярност, ще получат и хонорар за своето присъединяване, само че скоро всичко се обърква. Разберете с какво ще се сблъскат героите в новия епизод на сериала

Задачата, която Блага дава на Ива и Дидо във видеото, е да играят влюбени. Актьорите са изправени пред предизвикването да се преструват на влюбени и да разочароват половинките си. Като същински експерти обаче, те ще изпълнят своите функции и това ще провокира съществени разстройства в връзките сред двойките в сериала.
 Не по този начин брат
Как наподобява тази обстановка в очите на съучениците на Ива, Дидо, Мишо и Беа? Какви клюки плъзват в учебното заведение? Не пропускайте да видите за какво ревностната Беа се съгласява Дидо да взе участие в клипа и по какъв начин съумяват да си купят билети за Париж единствено в „ Не по този начин, брат!:„ Целувки по ноти ” първо във Vbox7.com.

Следете " Не по този начин, брат! " във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР