Благ свещеник се оказа истински изрод, пребивал системно жена си

...
Благ свещеник се оказа истински изрод, пребивал системно жена си
Коментари Харесай

Благ свещеник се оказа тежък психопат, пребивал зверски жена си 

Благ духовник се оказа същински урод, пребивал редовно жена си и децата. Служителят на църквата в съветския град Рязанск към този момент е отхвърлен и сега е разследван.

Случаят почнал да се разплита, откакто брачната половинка на свещеника се престрашила и подала тъжба против него в полицията. Тя решила, че не може повече да търпи зверствата на свещеника след последния побой, който бил изключително нечовечен.

"Съборил я на земята и я ритал с кубинките си, по-късно я мятал към стената, крещял, че ще я удуши, а тя е напълно мъничка - висока е 150 см ", споделя пред медиите прочут на дамата.

Всичко това се разиграло пред очите на четирите им деца. Те опитвали да защитят майка си, само че свещеникът удрял и тях.



Люба, брачната половинка на отеца, е призната в болница със строшен нос, мозъчно разтърсване и хематоми по цялото тяло.



Тя споделя, че проблемите с мъжа й почнали, когато той се пристрастил към пиенето. Изпивал по две бутилки корав алкохол и ставал нападателен към нея и децата. Тези, които го познавали, нямали ни най-малка визия какво се случва зад стените на къщата. В енорията си свещеникът бил считан за мил и добър човек.

"Риташе ме, удряше с юмруци, душеше ме. Майка му ме защитаваше, само че след това заставаше на негова страна и все ми повтаряше - търпи, търпи, търпи. Сега ме упреква, че скапвам едно крепко и щастливо семейство ", оплаква се Люба.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР