Black Friday предстои и сега е моментът да помислим как

...
Black Friday предстои и сега е моментът да помислим как
Коментари Харесай

8 топ предложения от eMAG за Черен петък

Black Friday следва и в този момент е моментът да помислим по какъв начин оптимално да се възползваме от пониженията, тъй че да не пропуснем нищо значимо. А мястото, където можем да намерим всичко - от козметика, облекла и обувки до техника, е онлайн магазина eMAG.

Тази година eMAG Black Friday стартира сутринта на 17 ноември, като в акцията ни чакат над 1 000 000 предложения или над 10 000 000 бр. артикули, измежду които над 200 000 бр. смарт телефони и джаджи (смарт технологии, таблети), над 150 000 бр. тв приемници, Hi-Fi аудио и фото, над 300 000 бр. преносими компютри и ИТ артикули, 2 000 000 бр.модни продукти, над 350 000 бр. артикули за персонална грижа и парфюми, 500 000 бр. спортни артикули и доста други.

Традиционно eMAG прави така наречен blackout (затъмнение) на уеб страницата си, преди да посрещне натоварения трафик от искащи да се снабдят със артикули на атрактивни цени. Сайтът става деен след 7:00 ч. на eMAG Black Friday – 17 ноември, в случай че инсталирате мобилното приложение на eMAG и активирате известията, ще можете да се включите в акцията незабавно щом стартира.

Добре е да знаем, че бройките на селектираните за акцията предложения са лимитирани и някои се изчерпват бързо заради огромния интерес. Миналата година да вземем за пример единствено за 1 минута първоначално й са поръчани 2 282 броя продукта.

Как да увеличим шанса си да се сдобием с мечтаните артикули?

Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, с цел да разберете по кое време стартира Black Friday 2023. Запазете авансово обичаното си място за доставка, с цел да можете бързо и комфортно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, с изключение на доставка до адрес, ще бъдат разполагаем над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол.

Запазете вашата карта в акаунта си, с цел да вършиме поръчки несъмнено и комфортно. Подгответе авансово лист с обичани артикули, с цел да ги добавите елементарно и комфортно в кошницата.

Ето и 8 от най-привлекателните за нас предложения, включени в акцията:

Сешоар Dyson Supersonic HD07



Всички знаем какъв брой е нездравословно сушенето на косата на висока температура. Това поврежда косъма и води до трайно безсилие на косата, раздробяване и сухота. Сешоарът Dyson Supersonic HD07 обезпечава бързо сушене при ниски температури, тъй че да щади косъма. С него косата остава лъскава и здрава, а и се разресва елементарно, което не се случва при използването на множеството сешоари. В eMAG Black Friday са планувани 50 броя от него, като можем да си го вземем и на погашение, тъй че покупката няма да стресира бюджета ни.

Електрическа четка за зъби Oral-B iO9



 

Четката Oral-B iO9 е с магнитна и микровибрационна технология, изкуствен интелект, LED екран, образован датчик за налягане и 7 режима на работа. Кръглата глава предлага великолепно разчистване благодарение на микровибрации и осцилиращо деяние, интелигентният датчик за напън демонстрира алена светлина, когато четкаме прекомерно мощно, и зелена светлина, когато четкаме вярно. Освен това идва с калъф за пътешестване със зарядно устройство. Определено това е апарат, който ще използваме на драго сърце. В eMAG Black Friday са включени 500 броя.

Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced BRI920/00



 

Честото епилиране или бръснене е извънредно досадно и сигурно ви е писнало да го вършиме още веднъж и още веднъж. Фотоепилаторът IPL Philips Lumea Advanced BRI920/00, 250000 е основан по технология SensoAdapt и дава продължително гладка кожа, тъй че да не мислим повече за досадното окосмяване по тялото си и да не губим време, което можем да използваме за себе си. Фотоепилаторът предотвратява повторната поява на косми, а нежните светлинни импулси поддържат кожата гладка. 200 броя от него са планувани за eMAG Black Friday този петък. Ние ще се възползваме.

UGG, велурени боти Classic Ultra Bl с декоративни камъни



 

Няма нищо по-хубаво от топлите крайници през зимата. Ботушите UGG постоянно са били знак на уюта и мекотата в студените месеци. Едва ли има потребност да ви споделяме какъв брой комфортни и практични са за зимата. Освен това - още веднъж са на мода. На 17 ноември в eMAG ни чакат 80 броя на Black Friday оферта .

Кафеавтомат Philips EP2220/10



 

Няма нищо по-вкусно от преди малко направено кафе. Но методът на подготвяне несъмнено има значение. Ако към момента употребявате елементарна кафеварка или го варите на котлон, в този момент е моментът да се сдобиете с хубава кафемашина, с цел да може същински да се наслаждавате на утринното си кафе. С Philips EP2220/10 можете да приготвяте по две кафета по едно и също време, а подсъзнателен сензорен екран ви разрешава елементарно да изберете обичаното си кафе. Кафеавтоматът е екипиран и със система за разпенване на мляко. Супер! eMAG ви дава опция да си го закупите на оферта този петък, само че би трябвало да сте бързи, тъй като бройките за акцията са единствено 285.

Кафе на зърна Lavazza Crema e Aroma



 

И до момента в който сме на тематика кафе, eMAG разкрива, че по време на Black Friday ще има и Lavazza Crema e Aroma, 1000 г на промоционална цена за всички фенове на кафето. 5 000 броя на Black Friday оферта .

Парогенератор Philips HI5922/30



 

Гладенето е от тези домашен задания, които най-вече ненавиждаме да изпълняваме. Но с верния апарат това може да бъде даже прелестно занятие. Парогенераторът на Philips е с керамична гладеща плоча, налягане на помпата макс. 5,2 бара, непрестанен поток на пара от 110 гр/мин, парна бликам 300 г и автоматизиран защитен стоп. С него гладенето се трансформира в прелестно занятие и става извънредно бързи и дейно. Вече е в нашия лист с обичани, а за Black Friday eMAG са обезпечили 30 бр. от продукта на оферта.

Кухненски робот Bosch MUM58364



 

Винаги сме желали някой да ни анулира в кухнята. Не е ли по този начин? Този кухненски робот е повече от добра опция да си починем, до момента в който някой различен готви. Той е екипиран с 3.9 л. купа, блендер, месомелачка и има 7 скорости на работа, тъй че да избирате съгласно потребностите на приготвяното от вас. С него несъмнено ще си спестите доста труд и време в кухнята. Black Friday е съвършен мотив да си го подарите. На 17 ноември в eMAG ни чакат 30 броя на Black Friday оферта .

 

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат настоящите им цени за интервала преди акцията. Black Friday цените ще са видни и настоящи, започвайки на 17.11.2023 година след началото на акцията до нейния край или до привършване на избраните за каманията количества.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР