Black Friday, или както също го познаваме – Черен петък,

...
Black Friday, или както също го познаваме – Черен петък,
Коментари Харесай

Черният петък на eMAG идва седмица по-рано

Black Friday, или както също го познаваме – Черен петък, дава старт на празничното извършване на покупки преди Коледа и у нас към този момент е събитие, предстоящо всяка година с неспокойствие.

Рекордните все още 95% от българите знаят какво съставлява комерсиалната акция, а 73% от тях имат намерение да се възползват от специфичните предложения и да създадат покупка. Това са изводите от представително изследване на Kantar* за настройките и упованията за деня с огромните понижения.

Тази година Черният петък на eMAG стартира на 22 ноември

Въпреки че в Щатите и в множеството останали страни Black Friday ще се организира през последния петък на месеца, eMAG оповестиха датата 22 ноември за начало на своята шопинг акция, която ще продължи до 01:59:59 ч. на 23.11.2019 година Това се прави, с цел да могат клиентите им да получат оптимално количество от закупените артикули до две седмици.

Както демонстрира и специфичното проучване за настройките преди Черния петък, у нас той се възприема главно като онлайн събитие – 63% от представителната извадка ще изберат леснотата и удобството на извършването на покупки в интернет (почти два пъти повече от предпочитащите физически магазини, 32,7%).

eMAG.bg, от своя страна, е водеща измежду дестинациите за електронна търговия по време на Black Friday – посочвана от 41,2% от участвалите в изследването.

Повече и по-атрактивни предложения
За да оправдаят доверието и високата оценка на своите клиенти, тази година от eMAG са подготвили предложения за над 220 000 продукта на склад в разнородни категории.

Сред тях са 18 000 тв приемника, 30 000 продукта за дома и градината, 10 000 продукта в категория Мода, 18 000 дребни домашни електроуреди, 13 000 смарт телефона, 3 500 преносимия компютър, 10 000 игри и играчки, 10 000 парфюми и козметика и още доста други.

Маркетплейс сътрудниците на eMAG.bg също се включват с спомагателни 300 000 предложения за Black Friday. Сред тях има както артикули от обичайните категории, по този начин и по-нестандартни оферти като капиталово злато, коли и мотоциклети, почивки до екзотични дестинации и даже яхти.

Кратък справочник за Black Friday 2019
63% от интервюираните, които пазарят онлайн, са показали, че имат намерение да похарчат сред 100 и 750 лева на Черния петък; 5,5% имат желание да създадат покупки за над 1200 лева.; а планиращите да похарчат под 50 лева са 4,8%.

Колкото и да сте решили да отделите, с цел да се възползвате пълноценно от пониженията онлайн, експертите поучават:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР