БК Берое ще има нов капитан през следващия сезон. Досегашният

...
БК Берое ще има нов капитан през следващия сезон. Досегашният
Коментари Харесай

Берое загуби своя капитан

БК Берое ще има нов капитан през идващия сезон. Досегашният подобен - националът Александър Янев, разгласи в обществената мрежа Инстаграм, че напуща отбора.

" Дойде и този миг, в който би трябвало да кажа БЛАГОДАРЯ, БЕРОЕ, а мислех, че няма да е скоро, само че от време на време нещата би трябвало да се трансформират за положителното на всички. БЛАГОДАРЯ на целия клуб Берое за последните три сезона, които прекарах при вас, БЛАГОДАРЯ на всички почитатели, които бяха до нас всеки мач, тези същински почитатели, които няма да не помни. БЛАГОДАРЯ на всички съотборници за всички тренировки и мачове, в които бяхме дружно. Пожелавам ви триумф отсега нататък и все по този начин да защитавате зелената емблема на Берое ", написа Александър Янев.

Раздялата бе доказана и от клуба. " Зелено-белите " благодариха на играча и му пожелаха триумф. " БК Берое изрича сърдечната си признателност за отдадеността, професионализма и желанието, които Александър Янев показва през тези три години със зеления екип. Желаем ти триумфи за в бъдеще, Сашо ", написаха на формалната си страница от БК Берое.


Янев взе присъединяване в 23 дуела през предишния сезон, записвайки по 13.0 точки и 4.8 битки приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР