БК Балкан ще предостави за предварителна продажба 160 билета на

...
БК Балкан ще предостави за предварителна продажба 160 билета на
Коментари Харесай

Балкан пуска 160 билета за мач №2 в предварителна продажба

БК Балкан ще даде за предварителна продажба 160 билета на почитателите на Балкан за втория мач от финалната серия против Левски Лукойл в НБЛ. Мачът е на 23 май /четвъртък/ от 19:00 часа в зала " Универсиада ". Билетите ще бъдат доставени на следващия ден след предварителна поръчка, която бе направена от Балкан.

Записвания могат да се вършат от през днешния ден /22 май/ след 13:30 часа на място в закрития плувен басейн в ОУ " Васил Левски " гр.Ботевград единствено посредством непосредствено възнаграждение. Няма да се резервират билети, които не са платени! Лице за контакт Цветан Барбушев - тел.0888 58 79 51. По решение на управлението на БК Балкан 50 бр. от билетите ще бъдат обезпечени за фенклуба на Балкан, а останалите 110 ще се продават свободно.

БК Балкан сервира своите извинения към почитателите, които не получиха достъп до зала " Универсида " през вчерашния ден и ще направи всичко допустимо да подсигурява опцията им да следят безпроблемно втората среща и да поддържат обичания Балкан!

balkan-basket.com Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР