Бизнесменът Васил Божков публикува нова порция документи и банкови извлечения

...
Бизнесменът Васил Божков публикува нова порция документи и банкови извлечения
Коментари Харесай

Васил Божков: Къде са парите в брой след ревизията на Горанов? /документи/

Бизнесменът Васил Божков разгласява нова порция документи и банкови извлечения в профила си в обществената мрежа Facebook.
В новия си пост от Дубай Божков демонстрира фотоси от банкови извлечения, свързани с изтегляне на пари в брой.
"Февруари тази година Влади Горанов ми назначи данъчна проверка. Тя ще откри, че след заплащане на всички налози, съм теглил големи суми в брой от персоналната си сметка ", разяснява Божков. "Всичките ми останали разноски са плащани по банков път. Тези пари не са налични в брой ", споделя той и пита: "Къде са? "
Прокуратурата е повдигнала на Васил Божков общо 18 обвинявания, измежду които за началник на проведена незаконна група, за насила, за изнудване, за опит за рушвет на длъжностно лице, както и за подбуждане и закононарушение по работа. Той бе разгласен за общодържавно търсене. Впоследствие се откри, че се намира на територията на ОАЕ, където по последна информация е и досега.
Според прокуратурата, проведената незаконна група, ръководена от Божков, е работила от 2014 година в цяла България и е основана с користна цел - насила, изнудване, длъжностни закононарушения и пране на пари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР