Бизнесменът Васил Божков потвърди, че акциите на Левски са джиросани

...
Бизнесменът Васил Божков потвърди, че акциите на Левски са джиросани
Коментари Харесай

Акциите на Левски пътуват към България

Бизнесменът Васил Божков удостовери, че акциите на Левски са джиросани на новия притежател и към този момент са изпратени към България. В обява във Facebook той не прецизира кого засяга като нов притежател, само че се допуска, че това е легендата на Левски Наско Сираков, който завоюва самобитната анкета, проведена от самия Божков.

Така Божков постави завършек на неяснотата със ориста на акциите, които в началото бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, само че той отхвърли да ги получи. Те бяха върнати на " Герена " и след това изпратени още веднъж в Дубай, където Божков и дясната му ръка и фиктивен притежател на Левски Георги Попов се укриват.

Ето какво написа предприемачът в профила си във Facebook:

Обръщам се към всички, които милеят за ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Клубът отново ще бъде хвърлен в задкулисието и трансфорат в инструмент за политически игри и напън. Финансовото му бъдеще и самостоятелност още веднъж са сложени под въпрос. Ще бъдат изнудвани компании, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „ Герена “. Управляващата #хунта ще употребява любовта ви към „ Левски “, с цел да не престават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще натрупат медийна популярност.

Има метод това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари.

Акциите на ПФК “Левски “ АД са джиросани на новия им притежател и са изпратени към България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР