Бизнесменът Васил Божков, който е в неизвестност и се издирва

...
Бизнесменът Васил Божков, който е в неизвестност и се издирва
Коментари Харесай

Васил Божков хвърли цялата вина в лицето на Димитър Ганев

Бизнесменът Васил Божков, който е в неопределеност и се търси с интернационална заповед се включи изключително по телефона в утринния блок на БТВ.

Припомняме ви, че през вчерашния ден стана ясно, че предприемачът е в неопределеност, липсващ е и дясната му ръка – Георги Попов.

Васил Божков е избягал. Интерпол ще го търси

Обвиненията на Божков са следните:

За началник на проведена незаконна група, за насила за изнудване, за опит за рушвет на длъжностно лице, за подбуждане и закононарушение по работа.

Гешев: На Божков са повдигнати 7 обвинявания, разгласен е за общодържавно и интернационално търсене! Шефът на ДКХ е арестуван за 24 часа

Днес пред Антон Хекимян Божков съобщи: „ Не съм в България. Не се прикривам, само че не мисля да се връщам. Ако се върна, несъмнено ще бъдат задържан незабавно. Чувствам се заплашен. Не съм в Сърбия. На Балканите съм “.



„ Ако Иван Гешев желае да търси нарушители, дано се вгледа по-нагоре от Комисията по хазарта. Ако има виновници – те са там “, изясни той.

„ Ако компанията ми дължи пари, дано сформират актове. Тя е задоволително богата с цел да заплати санкциите “, безапелационен е Божков. "За няколко години е спечелила няколко стотин милиона лв., само че не и толкоз, колкото споделя Гешев ", стана ясно от думите му. Той подсети, че е акционер в „ Националната
лотария “ и в случай че компанията дължи пари, виновен е мениджмънта. Аз съм си платил всички налози, за какво не са упрекнати други акционери?, попита Васил Божков.

Решават на кои от арестуваните при вчерашните акции да издигнат обвинявания

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР