Бизнесменът в изгнание Васил Божков отново излезе с позиция в

...
Бизнесменът в изгнание Васил Божков отново излезе с позиция в
Коментари Харесай

Божков посочи кои са провокаторите на протестите и от коя фирма са

Бизнесменът в заточение Васил Божков още веднъж излезе с позиция в обществените мрежи, разяснявайки настоящите политически събития в страната и неговата съпричастност към митингите против държавното управление.
В обявата си Божков добавя, че провокациите са плод на чиновници на " Делта гард ".
Ето какво написа той:
Въпросите, оставащи без отговор стартират да стават запазена марка на #хунтата.
А навременните отговори са не по-малко значими от верните въпроси за всяко демократично общество.
Моите отговори за случилото се през последните 24 часа са:
1. Записът със Сашо Паунов е манипулиран, изменяйки смисъла на целия разговор. Това, имам вяра, бе видно за всички.
2. Не „ яздя “ митингите на жителите. Подкрепям ги и имам вяра, че това е методът да се стигне до смяна.
3. Не заплащам на провокатори. Провокаторите на митингите са чиновници на охранителна компания „ Делта гард “. Знаете #КОЙ стои зад нея. Същите хора бяха измежду бранителите на Иван Стоименов Гешев при избора му за основен „ инструмент “.
Протест до край ", написа още Божков.
Припомняме, че името на охранителната компания “Делта гард ” нашумя около разкритията на неправителствената организация “Антикорупционен фонд ” към " Осемте джуджета ".
В изявление за неправителствената организация Илия Златано описа за връзката сред някогашния следовател Петър Петров – Петьо Еврото, който представлявал ползите на Делян Пеевски и Специализираната прокуратура, която удря като по даден сигнал от подмолни кръгове.
Историята е за опит за кражба посредством изнудване на компаниите от групата на “Изамет ” – най-големият български производител на асансьори.
Всичко стартира преди три години поради спор със брачната половинка му и детето му и битката посред им за собствеността върху групата от компании “Изимет ”. По това време годишният доход на компанията е 20 милиона лв..
Златанов споделя, че пред офиса на Петър Петров постоянно има джип с охранители от “Делта гард ” и патрулка с служители на реда. “Делта гард ” е охранителната компания, която бе участник в абсурда с кражбата на компания “Белведере ”, която докара до директната интервенция на френското посолство в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР