Бизнесменът Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973

...
Бизнесменът Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973
Коментари Харесай

Цветомир Найденов с предизвикателство към Божков и Попов да изпеят Левовете в марки

Бизнесменът Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в се подигра с следващия кьорфишек на беглеца Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Припомняме ви, че Божков от месеци се укрива в Дубай от българските управляващи.

Днешният пост на Найденов във Facebook пристигна откакто тази заран още веднъж обвиненият хазартен необут пусна в обществените мрежи видео, на което другият дезертьор Георги Попов изяснява, че Божков постоянно ходил в Министерски съвет и даже не бил проверяван.

"Преди два дни написах, че Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от ще извади Жоро Попов - Китин и ще го снима като очевидец и познах.

Гледайки видеото на Китин, незабавно в главата ми пораждат 3 съществени въпроса:

1. Черепа даде документи, че е теглил от Уникредит 67 млн лв.....може ли, благо Черепче, да предоставиш документи по какъв начин тези левове са станали на 500 еврови банкноти?

2. Всички знаем, че Жоро Попов - Китин е сътрудник на Държавна сигурност. Това, което не знаем е по кое време и по какъв начин е развил свръхестествените качества да вижда от колата по какъв начин Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от влиза без инспекция вътре в постройката на Министерство на финансите?

3. От офиса на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от до Министерство на финансите с кола е не повече от 3 минути път. Какво толкоз значимо и наложително е имало да се разисква в колата, вместо Китин да го изчака в офиса пиейки кафе и закачайки секретарките на Черепа?

Предизвиквам Чери и Кити, както е съвременно в последно време, да изпеят изпеят на два гласа известната ария на Сашка Васева “ Левовете в марки”. Предлагам лека редакция на припева:

Левовете в евро променям аз,
Влади с цел да черпя в този час,....

Така най-сетне ще имат взаимен клип ", написа през днешния ден Найденов във Facebook.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР