Бизнесменът Светлозар Алексиев, който беше издирван три дни от хисарската

...
Бизнесменът Светлозар Алексиев, който беше издирван три дни от хисарската
Коментари Харесай

Много лоши новини за крупния бизнесмен, дирижирал грандиозната измама в Калояново

Бизнесменът Светлозар Алексиев, който беше търсен три дни от хисарската полиция и бе хванат на Митница Пловдив, остава в ареста за 72 часа, оповестиха за БЛИЦ източници на следствието. По време на разпита Алексиев не се е признал за отговорен, научи още БЛИЦ.

Работникът на предприемача, който бе задържан на място в стопанския двор в Калояново – Юсеин Гущеров, е освободен под парична гаранция 3 000 лв..

Припомняме, че предходната седмица полицията разруши помещение за преправка и предпазване на безакцизен тютюн. Иззет е тютюн, който по първични данни, е над 1500 кг. В хода на последвалите полицейски дейности в употребено за обор помещение в стопанския двор на Калояново били открити 36 бали и 12 чувала тютюневи листа. Част от към този момент надробената стока била разстлана за сушене върху платна на земята, а друга – разпределена в полиетиленови торби.

Допълнително са иззети и две машини за рязане, два електронни кантара, центрофуга, апарат за премерване на мокрота и разнообразни съдове и принадлежности, употребени в процеса на обработка на листната маса.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР