Бизнесменът Стефан Шарлопов е починал в съня си в нощта

...
Бизнесменът Стефан Шарлопов е починал в съня си в нощта
Коментари Харесай

Почина бизнесменът Стефан Шарлопов

Бизнесменът Стефан Шарлопов е умрял в съня си в нощта против понеделник (5 февруари).

Шарлопов е притежател на верига хотели е роден е на 14 октомври 1962 година в Бургас. През 1986 година приключва висшето си обучение във Великотърновския университет, компетентност "Българска лингвистика ".

След това стартира работа като публицист в София и в изданията, в които работи, се занимава с стопански тематики. 26-годишен издава първата си книга с художествена документалистика. През 1989 година стартира частен бизнес.

Шарлопов се занимава със стокови и финансови интервенции до 1993 година През 1995 година основава компания за произвеждане на трайни пакетирани сладкиши с фабрика в Елин Пелин. Освен на четирите индустриални предприятия, Стефан Шарлопов повече от 10 години е мажоритарен притежател и ръководител на Съвета на шефовете на компания за бутилиране на минерална вода и още куп други компании.

55-годишният Стефан Шарлопов е един от учредителите на Национално придвижване „ Българско завещание “. Той бе и ръководител на Българския съюз по балнеология и СПА. Един от последните му планове бе комплекс, умислен като имитация на остарелия град Созопол с неговата неповторима архитектура и жанр.

Има пет деца.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР