Бизнесменът Симо Касабов, който в края на миналата година преби

...
Бизнесменът Симо Касабов, който в края на миналата година преби
Коментари Харесай

Симо Касабов и жена му се разбраха за обезщетение, той ще търпи условна присъда

Бизнесменът Симо Касабов, който в края на предходната година преби грубо жена си с тенис ракета е сключил съглашение с прокуратурата и с потърпевшата си брачна половинка. Той е освободен от следствения арест и към този момент се намира вкъщи.
Прочетете още
Наказанието за което са се договорили страните е условна присъда от 3 години с 5 години изпитателен период, потвърдиха за TrafficNews от държавното обвиняване.

След като делото през вчерашния ден беше засекретено и се гледа при „ закрити врата ”, без наличието на медии, потърпевшата Димитрия се е конституирала като частен обвинител против брачна половинка си. Двамата са уредили връзките си и са постигнали извънсъдебно съглашение за обезщетение.

От обява на самия Симо Касабов в обществените мрежи излиза наяве, че двамата ще продължат живота си разграничени.



Припомняме, че Симо Касабов прекара в ареста повече от 8 месеца, откакто беше арестуван на 15 декември предходната година. Срещу него беше повдигнато обвиняване за това, че на 14 декември 2022 година в град Пловдив е предизвикал тежка телесна щета на жена си Димитрия Касабова, в изискване на домашно принуждение.

Според обвинителния акт двамата са съпрузи, които от 2002 година са имали връзка, като още през цялото време Касабов почнал да демонстрира към брачната половинка си експанзия и надменност, което значително се дължало на събитието, че бил доста ревностен. Той ограничавал контактите на жена си с родителите и приятелките й, следял  телефона й, проверявал с кой и какво си написа, както и местонахождението й.

Многократно се случвало през годините на брака им когато потърпевшата противоречала на подсъдимия за нещо, даже нищожно, той да я удря или замеря с нещо като дамата постоянно имала синини по тялото. Димитрия няколкократно се опитвала да избяга от брачна половинка си, само че той постоянно я намирал, биел я и скривал портмонето й, с цел да не може да отиде при родителите си. Според прокуратурата и давал по 30 лв. дневно, с цел да има пари единствено за най-нужното.

На злощастната дата, откакто се прибрал Касабов заварил брачната половинка си да употребява телефон, за който той не знаел до този миг. По този  повод двамата се скарали и дамата решила, че ще си тръгне и това ще е краят на връзката им. При тези думи Симо Касабов се ядосал, взел тенис ракета, която се намирала зад вратата в хола и почнал да удря с нея брачната половинка си по цялото тяло. Освен с тенис ракетата подсъдимият я блъснал с пестник в окото и в ребрата, както и с плесница в региона на дясното ухо.

Димитрия постъпила в болница, а от осъществените проучвания се открило, че има течност в стомаха и руптура на далака, както и спукано тъпанче на дясното ухо.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР