Бизнесменът Симеон Папаличев скъса с ергенлъка. Той се врече във

...
Бизнесменът Симеон Папаличев скъса с ергенлъка. Той се врече във
Коментари Харесай

Звездна сватба: Наследник на моден бранд взе Мис Академика

Бизнесменът Симеон Папаличев скъса с ергенлъка. Той се врече във честност на своята брачна половинка Диляна. Това се случи ден откакто Папаличев стана голмайстор на " Морски сговор " по време на шампионата с интернационално присъединяване, извършен в Пловдив. Тимът на " Морски сговор " приключи на трето място. Победител е тимът на " Старите дихатели " от Златоград, който победи на финала македонския " Консули ".

Тържеството на младоженците се състоя в брачен дом " Роял ". На купона участваха 450 посетители. Кум на младоженците бе известният асеновградски дизайнер Стоян Радичев. Целият роден хайлайф в модата почете събитието и това не бе инцидентно, тъй като Симеон е наследник на Марияна Папаличева, притежател на известната марка “Агресор ”.

Младоженецът е приключила финансов и банков мениджмънт, а от 2011 година насам е притежател и шеф на хотелски комплекс “Чифлика ” в Асеновград.

Красивата брюнетка Диляна пък е " Мис Академика " през 2010 година. Макар да подписаха брак едвам в този момент, Симеон и Диляна към този момент имат две деца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР