Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е новият

...
Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е новият
Коментари Харесай

Човек на Мая Манолова е новият собственик на подпорната стена на Алепу

Бизнесменът с политически упоритости от Приморско Стоян Василев е новият притежател на така наречен " подпорна стена " на Алепу, похвали се самият той на изключителна конференция в столицата през днешния ден, заяви.



Той е брат на Здравко Василев - първият победител в " Биг Брадър ". По-интересното е, че самият Здравко Василев беше трeти в листата на " Изправи се! Мутри вън! " на Мая Манолова в Бургас. Самата Манолова организира няколко пърформанса в присъщия си невротичен жанр, с цел да разобличава този градеж в предпазената околност " Алепу " и оттова призоваше премиера Бойко Борисов " да пристигна с екскаватор, тъй като структурата би трябвало да бъде разрушена ".









Стоян Василев е купил дъщерната компания на " Главболгарстрой " - " ГБС Турс " ЕАД, която има правата за комплекса. От компанията потвърдиха за договорката. Стоян Василев е сегашен общински консултант в Общинския съвет на Приморско. Той бе кандидат-кмет през 2019 година и даже стигна до балотаж. Василев е предприемач с ползи в областта на туризма и ресторантьорство. Стоян Василев разгласи, че договорката е осъществена през вчерашния ден, само че към момента не е вписана в Търговския указател. Фирмата щяла да бъде преименувана на " Блек сий фемили резидънс ".

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР