Бизнесменът Румен Рончев излиза от ареста срещу 5 бона, пише

...
Бизнесменът Румен Рончев излиза от ареста срещу 5 бона, пише
Коментари Харесай

Любовника на Мегз на свобода, но тя го закъса много!

Бизнесменът Румен Рончев излиза от ареста против 5 бона, написа TrafficNews. Днес той за трети път се изправи пред магистратите с молба, мярката му за неотклонение да бъде променена от „ задържане под стража” в по-лека.

Припомняме, че той е упрекнат в машинация, в съучастничество с дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, защото са оповестили за откраднат джипа й "Мерцедес ", а по-късно са го продали. Заради тези вреди той е притеглен като обвинен дружно с Мегз и братовчед й.

Скъпото возило бе оповестено за откраднато през лятото, само че по данни на проверяващите "кубчето " е станало "жертва " на скица за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е благосъстоятелност на лизинговата компания "София ауто ".

Спрямо предприемача са повдигнати и още две обвинявания.

Румен Рончев прекара съвсем пет месеца в ареста. От задържането му до момента, бранителите му два пъти жалеха мярката му за неотклонение. Още преди месец, юрист Паскалева декларирала пред кореспондент на изданието, че по делото са постъпили нови условия.

Именно с помощта на тях, през днешния ден магистратите от Окръжен съд бяха благосклонни към него. Те го освободиха против гаранция, който размер бе избран в размер на 5000 лв..

В същото време против обичаната му - Мегз се води инспекция за нахлуване над жена в Пловдив. Потърпевшата, чиято идентичност няма да бъде разкрита, е била атакувана от Мегз преди няколко месеца, а повода съгласно наши източници е ревнивост.

Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в града под тепетата, като е блъскала и скубала. След абсурда дамата подава тъжба в Криминална полиция. Започната е била предварителна инспекция, която преди дни е завършила, а материалите са предадени в Районна прокуратура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР