Бизнесменът Пламен Бобоков лично си общува с президента Румен Радев,

...
Бизнесменът Пламен Бобоков лично си общува с президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Прокуратурата пусна нов чат, за да опровергае Пламен Бобоков за президента

Бизнесменът Пламен Бобоков персонално си поддържа връзка с президента Румен Радев, обръща се към него с " ти ", а също по този начин си кореспондира и с Десислава Радева т.е. брачната половинка на президента. Това демонстрира текстова връзка, публикувана от Специализираната прокуратура, написа БГНЕС.
Припомняме, че тази заран Бобоков отхвърли да познава президента и да има телефона му.
Специализираната прокуратура обаче споделя друго - че има доказателства за противоположното, от мобилен телефон, употребен от Пламен Бобоков. Изрично се прецизира, че представянето на чата е поради изказванието на Бобоков, че не познава президента. Публикацията на чата е с позволение на наблюдаващите прокурори, според член 198 Наказателно-процесуалния кодекс (НПК).
На 29.09.2019 година в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev известие с текст: " Привет от Монровия! Сенатът гласоподава през вчерашния ден нашата концесия и Приста Порт е към този момент формален концесионер на пристанище Бюкянън в идващите 25 години!......Президент Джордж Уеа доста би се радвал да се види и запознае с теб! Ето за какво е належащо и съществено назначение на дипломат в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на идния огромен конгрес в Ню Йорк и големи благодарности за поддръжката! Пратил съм координатите, в случай че има потребност от нещо съм на линия 24/7! ".
От показания чат не се вижда да има отговор от Радев.
Анализът на информацията, съдържаща се в направената експертиза и приложенията към нея, продължава, прибавят от прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР