Бизнесменът Пламен Бобоков е задържан от прокуратурата заради невнесена гаранция

...
Бизнесменът Пламен Бобоков е задържан от прокуратурата заради невнесена гаранция
Коментари Харесай

Пламен Бобоков е задържан въпреки внесената гаранция от 1 млн. лв.

Бизнесменът Пламен Бобоков е арестуван от прокуратурата поради невнесена гаранция от 1 млн. лева макар че тя е платена. Това потвърдиха пред " Сега " юристи. Те обясниха, че Бобоков е арестуван за 72-часа навръх съображение, че не е платил гаранцията. Сутринта обаче юристът му е приказвал с един от прокурорите по делото и го е уведомил, че сумата е импортирана в сряда. " Това е безредие ", разясниха адвокати.

Бобоков е един от упрекнатите от спецпрокуратурата по абсурда " Боклукгейт ". За разлика от брат си Атанас обаче за него прокуратурата в началото дефинира гаранция, а не непрекъснат арест.

" Сега " опита да се свърже и с прокуратурата, само че нито представителят на спецобвинението Кирил Пейчинов, нито говорителката на основния прокурор Сийка Милева дадоха отговор на телефонните позвънявания.

С този арест за следващ път прокуратурата показва двоен стандарт. Неотдавна братът на певицата Лилана Александър Деянов преднамерено не внесе гаранцията си, с цел да бъде спретнат в ареста. Това обаче по този начин и не се случи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР