Бизнесменът Николай Банев остава в ареста, реши съдът, съобщи bTV.

...
Бизнесменът Николай Банев остава в ареста, реши съдът, съобщи bTV.
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Николай Банев

Бизнесменът Николай Банев остава в ареста, реши съдът, заяви bTV. Апелативният профилиран углавен съд прегледа настояването на предприемача да бъде пуснат поради приключване на законния 8-месечен период за задържането му.
Николай Банев е с ново обвиняване от 28 юни. То е прецизирано, за разлика от остарялото, изясни съдът. Според прокуратурата то е дефинитивно и делото ще бъде завършено до седмици.
Банев и брачната половинка му Евгения са упрекнати в присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари. Повдигнати са им обвинявания в общо 7 закононарушения.
Двамата бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември 2018 година Според прокуратурата от 2005 година до задържането им в Ница Баневи източили четири предприятия, укрили десетки милиони налози и изпрали повече от 1 милиарда лева
Майката на предприемача Мария Банева също се снабди с обвиняване. 77-годишната жена, получи обвиняване, че е взела участие в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, заграбване и пране на пари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР