Бизнесменът Николай Банев остава в ареста, реши Апелативният специализиран съд.

...
Бизнесменът Николай Банев остава в ареста, реши Апелативният специализиран съд.
Коментари Харесай

Банев готви две дела в Страсбург заради провалени сделки и понесени загуби

Бизнесменът Николай Банев остава в ареста, реши Апелативният профилиран съд. Преди четири месеца той и брачната половинка му бяха задържани и упрекнати в данъчни закононарушения и пране на пари.

Според магистратите има заплаха той да се укрие или да извърши ново закононарушение, макар че има чисто правосъдно минало. Те показаха безпокойство, че обвиненият може да повлияе на очевидците.
Николай Банев с писмо от следствения арест Според него "са изнесени неистини по отношение на екстрадицията на фамилията от Франция "
" Моят престой в ареста ще коства скъпо, тъй като приготвям две каузи в Страсбург ", сподели Банев пред съда.

Той посочи, че повода за решението му са всички провалени бизнес покупко-продажби и понесени загуби. Съдът направи няколко пъти забележка на Николай Банев, който се смееше в залата с обяснението, че не може да слуша неистини.

„ Лично аз в никакъв случай и никой не може да потвърди, че съм взела един лев от тези предприятия”, сподели майката на предприемача Мария Банева.

На въпрос за какво нервите на сина й не устояха в правосъдната зала през днешния ден, тя отговори, че истината не е била предпазена от Апелативния съд.

Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР