Бизнесменът Николай Банев, който е в ареста заедно със съпругата

...
Бизнесменът Николай Банев, който е в ареста заедно със съпругата
Коментари Харесай

Николай Банев с нов пост във Фейсбук

Бизнесменът Николай Банев, който е в ареста дружно със брачната половинка си Евгения, разгласява ново изказване в формалния си профил във Facebook.

Ето какво гласи то:

" Приятели,

Пиша ви във връзка мръсната игра на Специализираната прокуратура, играеща по свирката на своите и непознати господари.
Умолявам ви да разпространявате измежду своите другари случая с ОПГ (организирана незаконна група), в която са “невероятно рисковите нарушители ” –
Съпругата ми - Евгения Банева и майка ми – Мария Банева … “Без виновност - отговорни ” – нямащи нищо общо с нито едно незаконно действие, в което са упрекнати, нито едно!

Съпругата ми е в ареста, без да може да поддържа връзка с трите ни малолетни деца. Най-срамното в този случай е, че нито българската общност, нито българската публицистика са трогнати от нещастието на една българска майка с три деца, учещи непредпазливо в чужбина. Явно, в България, милосърдието е категория, разпростираща се единствено върху обществено слабите, малцинствата и животните.

Явно подобен фрапиращ случай на надменно нарушение на човешките и изключително детските права, не интересува и не трогва никого от “милостивите българи ”.

Жалко, тъжно и ужасно е отсъствието на хуманизъм, съпричастност и даже липса на въпроси по случая Евгения Банева.

Дано нашият народ да не е изгубил главните си човешки качества и способността си да мисли независимо и трезво.
Защото пиянството на обвинителите не е трезво действие. Но в случай че не се прави оценка трезво от обществеността – значи и тя е опиянена от злобата, завистта и наглостта на самозабравилите се “държавни обвинители ”.

Призовавам ви:

Задавайте въпроси, искайте отговори, заинтересувайте се от потъпкването на човешките права в тази ситуация Евгения Банева.
Защото на следващия ден Вие самите ще сте следващите жертви на беззаконието и на недосегаемостта на тези, които избирате да ви ръководят.
Аз съм пословично прочут с безпощадната си рецензия против развилнялите се мутри, заграбили публичното благосъстояние и държащи в ръцете си огромната сопа и дребния морков.
Моята битка е отколешна и ще продължава, само че е срамотия когато обществото разрешава сходна подигравка с една българска майка на три малолетни деца.
Срамота!!! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР