Бизнесменът на Красимир Каменов-Къро е един от наследниците на структурите

...
Бизнесменът на Красимир Каменов-Къро е един от наследниците на структурите
Коментари Харесай

Филип Гунев за Къро: Контролът на „златния гьол” му е бил даден от политици с гаранции

„ Бизнесменът на Красимир Каменов-Къро е един от наследниците на структурите на ВИС, който продължаваше да управлява посредством легални компании част от паркингите и пазарищата в София. Най-вероятно има и други ползи в страната. Той беше съучастник с други представители на ВИС за така наречен „ Златен мочур ”. Това приказва не просто за бизнес ползи, а за сфери на въздействие. … Да контролираш „ златния мочур ” в продължение на години, е политически обезпечено. То е обещано от политици с гаранции ”.

Това съобщи Филип Гунев специалист по гранична и вътрешна сигурност и някогашен зам.-министър на вътрешните работи в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS.

По думите му виждаме разпад на държавността, което спомага някои хора да си разчистват сметките. Южна Африка е място, където българската престъпност вилнее от години, добави някогашният зам.-вътрешен министър.

Относно мигрантската вълна той разгласи, че за жалост сме очевидци на може би най-смъртоносната година. Дори в годината на огромните миграционни талази не сме имали такава смъртоносна година. Като стартира с убийствата на служителите на реда през лятото на 2022 година и гибелта на към този момент 20 мигранти. Мисля че казусът ще се изостря. Той изброи няколко случаи от последните дни – навалица от мигранти, които бяха обкръжили границата от турска страна, опита да се навлезе в български териториални води от Турция и други

На европейско равнище виждаме растеж на миграционния поток, изясни Гунев.

От болничното заведение, където са настанени мигрантите, аварирали във вчерашната гонка, обясниха, че всички мигранти са в положително положение. Те се оплакват от болки в главата или в тялото, само че няма нищо притеснително, споделиха медици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР