Бизнесменът Миню Стайков пристигна в съда в инвалидна количка. А

...
Бизнесменът Миню Стайков пристигна в съда в инвалидна количка. А
Коментари Харесай

Съдът решава за мярката на Миню Стайков при закрити врата

Бизнесменът Миню Стайков дойде в съда в инвалидна количка. А отбраната му изиска съвещанието да се гледа при закрити врата.

``
реклама

Прокуратура възрази, само че съдът счете, че при гледането на мярката може да бъдат оповестени интимни детайлности от живота на Стайков и посоченият за помощник, Иван Димитров, наследник на кмета на Карнобат, оповестява " Канал 3 ".

Това е втори опит на Миню Стайков да излезе от ареста. Той и още няколко души от обкръжението му бяха арестувани на  5 септември 2018 година и в следствие упрекнати като проведена незаконна група за пране на пари, данъчни закононарушения и продажба на акцизни артикули без бандерол.  В края на предходната година юристите пробваха да му обезпечат по-лека мярка за неотклонение поради влошеното му здравословно положение. Тогава магистратите отхвърлиха да се съобразят с техните претенции.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР