Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса вече е част от племето

...
Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса вече е част от племето
Коментари Харесай

Грешен залог на Момчил Василев изпрати Елвиса при Гладиаторите

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса към този момент е част от племето на Гладиаторите и ще дели подслона на Дивата река с най-големите си врагове в “Игри на волята ” - Виолета Стайкова и Благомир Мастагарков. Рокадата се случи откакто Момчил Василев от Старейшините даде неверен залог по време на кастинг борбата и трябваше да изпрати един от сините в аленото племе.
 игри на волята NOVA

 игри на волята NOVA
Момчил реши да се довери на опита на Зорница Стоилова от сезон 4 на “Игри на волята, която неведнъж се е доказвала на Арената. Конкурентка ѝ беше състезателката по съвременен петобой Изабела Здравкова. Тя съумя да грабне успеха в последната фаза и разгада бързо закодираното фразеология. Така Изабела става първата жена, която ще взе участие в шестия сезон на “Игри на волята ”.

Гладиаторите и Старейшините ще се срещнат в новите си сформира на Арената в териториалната борба в понеделник. Елвиса към този момент е част от аленото племе и ще има нелеката задача да запълни мястото на Крум Апостолов, който напусна след дуел с Красимир Дунев. Ще съумеят ли Гладиаторите да задържат мястото си в Резиденцията?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в понеделник, 13 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на  , както и в формалните     и   на „ Игри на волята “.  Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в  NOVA PLAY  и  .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР