Бизнесменът Мартин Николов-Елвиса от петия сезон на Игри на волята

...
Бизнесменът Мартин Николов-Елвиса от петия сезон на Игри на волята
Коментари Харесай

Усмивки от старите ленти: Може ли да познаете кой е този бизнесмен СНИМКИ

Бизнесменът Мартин Николов-Елвиса от петия сезон на " Игри на волята " несъмнено е измежду хората, които знаят по какъв начин да играят. Не му лиши доста време да се оправи с Виолета - най-големия си зложелател в редиците на Старейшините - и да се трансформира в водач на племето. Той поведе тима към серия от победи, доказвайки че не би трябвало да бъде подценяван и е доста по-силен, в сравнение с наподобява.

Да, Мартин несъмнено е човек, цялостен с изненади, написа edna.bg. Няма да повярвате, да вземем за пример, че той е изглеждал като напълно различен човек единствено преди 5 години.

В фотоси, споделени в профила на расторантьора през 2018 година, можем да го забележим без един от най-отличителните му външни белези сега - неговата гъста брада. Смеем да кажем, че неналичието на брада радикално трансформира визията на Елвиса.

Марто е претърпял още една смяна след края на " Игри на волята ". Лишенията и неналичието на храна са споделили своята дума и той си е тръгнал от предаването по-слаб с 12 кг.

За разлика от множеството останали участници в " Игри на волята ", Марто не се занимава интензивно със спорт. Именно по тази причина представянето му на Арената е впечатляващо.

Бизмесменът стартира да се приготвя съществено за шоуто единствено 4-5 месеца преди неговия старт, а през последния месец и половина го тренира един от най-хубавите участници в „ Игри на волята “ – финалистът от сезон 4 Филип.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР