Бизнесменът Кирил Домусчиев, който бе диагностициран като носител на коронавируса,

...
Бизнесменът Кирил Домусчиев, който бе диагностициран като носител на коронавируса,
Коментари Харесай

Домусчиев призова българите да се отнасят без паника към заразените с коронавирус

Бизнесменът Кирил Домусчиев, който бе диагностициран като притежател на ковид, сподели, че се усеща добре и моли към българите и лекарите ”да се отнасят без суматоха към болните, тъй като те не са чумави”.

" Чувствам се добре. Нямам утежняване на положението, с помощта на един извънредно добър медицински екип, който се грижи за мен. Смятам, че в едни къси периоди ще съумея да подобря положението си и ще бъда скоро изписан ", сподели Кирил Домусчиев, който се лекува в " Софиямед ".

Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) сподели пред Нова телевизия, че прави действия да обезпечи и подари на спешния щаб скъпо лекарство срещу малария, което съгласно френски лекари, оказва помощ за по-бързото излекуване на болните с ковид.

Кирил Домусчиев към този момент в влезнал в контакт с бизнес сътрудници да обезпечи съществени количества от медикамента, с който страната ни от дълго време не разполага и не внася.

По думите му това е остарял, доста добре прочут препарат, още отпреди 60 години. Използва се сполучливо в Германия, Франция и Австрия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР