Бизнесменът Иво Прокопиев отговори на публикуваното писмо на председателя на

...
Бизнесменът Иво Прокопиев отговори на публикуваното писмо на председателя на
Коментари Харесай

Прокопиев: Политическата репресия срещу мен продължава

Бизнесменът Иво Прокопиев отговори на оповестеното писмо на ръководителя на КПКОНПИ Сотир Цацаров до президента на " Репортери без граници ". Той желае да бъдат позволени интернационалните наблюдаващи от Европейски Съюз по случая му и напомня, че води дело със брачната половинка му в Страсбург.

Изявлението на господин Сотир Цацаров е единствено още едно доказателство за продължаващата политическа принуда против мен и брачната половинка ми Галя Прокопиева, прикрита зад видимо законни дейности на наказателен държавен орган. Тя е явно подбудена от нуждата да се повлияе на самостоятелната публицистична политика на изданията " Капитал " и " Дневник " и тяхната сериозна позиция към нередностите във властта, твърди Иво Прокопиев.

" Всички дейности на прокуратурата против мен и компании, в които съм вложил, до момента в който господин Цацаров беше основен прокурор и сега, като ръководител на КПКОНПИ, са евентуално законни като процедура, само че изцяло противозаконни всъщност и съставляват доста жестоко тъпчене на правото. Те абсолютно целят оказване на напън. Никой различен ответник в производствата на КПКОНПИ не е подлаган на сходна медийна офанзива и прогласяван пред медиите и обществото за отговорен, без в миналото съд да се е произнасял, че има осъществено нарушаване на закона
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР