Бизнесменът Ивайло Пандов се прочу като първият човек, който се

...
Бизнесменът Ивайло Пандов се прочу като първият човек, който се
Коментари Харесай

Диагностицираха с бърз тест на частно наш бизнесмен с COVID-19 и той се видя в чудо ВИДЕО

Бизнесменът Ивайло Пандов се прочу като първият човек, който се е "заразил " и "излекувал " от ковид единствено за три дни. Той и фамилията му са били на отмора в Банско, след която вземат решение да си създадат проби за COVID-19, осведоми Нова тв.

Решихме да проверим дали сме инфектирани с ковид. Тествахме се за персонално успокоение, нямахме признаци. Заявихме тест от частна лаборатория. Те пристигнаха, взеха ни проби и чакахме резултати. На всички към мен пристигнаха в събота и бяха негативни.

В неделя бяхме събудени от служители на реда, които ми споделиха, че съм инфектиран и последваха всички ограничения, споделя предприемачът.

"Така стартира нашият дребен призрачен сън. Отделна стая, обособени облекла, стерилизация на цялата къща. Започнах да диря метод да преструктурирам работата си. По съвет на мои другари взех решение да се тествам още веднъж, само че в държавно институция. Успях в понеделник да си направя тест.

Вечерта пристигна новината, че не съм инфектиран.

Направих си и втори тест, който след 24 часа също излезе негативен. Междувременно ми направиха и PSR тест, който също излезе негативен ", изясни той.

Карантината на предприемача обаче е свалена чак в петък. Той поучава всички, които си вършат проби в частни лаборатории, да си създадат и втори проба в държавна болница, в случай че резултатите им са позитивни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР