Бизнесменът Иван Нончев от Бургас е поръчал да разорат дюните,

...
Бизнесменът Иван Нончев от Бургас е поръчал да разорат дюните,
Коментари Харесай

Бизнесмен от Бургас е поръчал разораването на дюните край Смокиня

Бизнесменът Иван Нончев от Бургас е поръчал да разорат дюните, с цел да не му пречат на гледката към морето в комплекс ”Смокиня ”.
45-годишният предприемач Иван Нончев от Бургас е мъжът, който е поръчал да се разкопаят дюните в комплекс " Смокиня ", заяви уеб сайтът Флагман.

По-рано през днешния ден стана ясно, че той е бил задържан и пуснат под парична гаранция в размер на 10 000 лв., без да се признава за отговорен.

Мъжът живее в ж.к.”Лазур” в Бургас, има компания „ Тарс Нончев ПРО” и продаваща авточасти за товарни коли. Той е притежателят на внушителната каравана, която е била паркирана при започване на лятото пред разораните дюни. Според къмпингари, Нончев неведнъж се оплаквал, че дюните му скривали морската гледка, показва бургаската медия.

Според изказванията на двамата задържани багеристи Манол Пазвантов и Васил Георгиев Нончев им платил 1000 лв. и дал точни инструкции какво да създадат, имало даже сложени колчета. Те изравнили пясъчните формирования, смятайки, че щом ги викат, всичко е законно.

Самият Иван Нончев обаче твърди, че въобще не ги познава. Виждал ги за пръв път и в никакъв случай през живота си не е приказвал с тях. Разследването продължава.

И тримата са арестувани за 24 часа, следва да им се издигнат обвинявания, по които ги грози до 3 години затвор и санкция от 10 до 100 хиляди лв..

Така изглждат разораните ниви сега.

Снимка: Оffnews
.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР