Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден

...
Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден
Коментари Харесай

Цветомир Найденов разкри гурото на протестите

Бизнесменът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в разгласи, че избягалият в Дубай и собственик на 18 обвинявания Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е гуруто на митингите, провели се в петък вечер в София.

Основният очевидец против укриващия се от родното правораздаване някогашен хазартен необут направи следващи разкрития. Така Найденов удостовери появилите се още нощес информации, че агитки, за които Министерство на вътрешните работи има данни, че са близки до Божков и дирижирани от разстояние от него, предизвикаха служителите на реда и целяха да се стигне до конфликти.

Хора на Васил Божков пробваха да окървавят митинга в поддръжка на държавното управление

Ето какво написа Найденов на персоналната си страница във Facebook:

"Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от - Черепа, палач, изнасилвач и низък гарант на побои над хора (той няма сърце и физика да го направи сам) и този сатрап е Гуруто на митингите?!! Стига, апелирам ви... ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР