Бизнесменът и собственик на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че никога

...
Бизнесменът и собственик на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че никога
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Васил Божков никога не ме е заплашвал

Бизнесменът и притежател на Лудогорец Кирил Домусчиев съобщи, че в никакъв случай не е бил заплашван от Васил Божков. Той разяснява думи на Цветомир Найденов.
Днес Домусчиев получи премия " Венец на спечелилия " за принос към спорта. Това се случи по време на " Нощта на първенците ". Церемонията бе проведена от ММС и БСТ.
" Васил Божков го познавам добре и в никакъв случай не ме е заплашвал. Ако има нещо, което господин Найденов има да споделя, да го каже в прокуратурата. Още преди 2 години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта аз бях срещу. На този стадий не мога да си сменя мнението, само че дано изчакаме да забележим.
Аз съм труженик всеки един клуб да има положителни стопани и богати хора зад себе си. Подобни неща не са положителни за футбола. Не мисля, че има дейности против Левски ", сподели босът на Лудогорец, представен от topsport.bg.
Той разяснява и премията, която получи - " Венец на спечелилия ".
" Тази премия е самопризнание за това, което съм направил през годините за българския спорт. Тя ме стимулира да довършим всичко, което сме почнали - на стадиона в Разград му остава единствено една естрада да бъде издигната и той ще стане единственият в  България, в съвременно време, който дава отговор на всички условия на УЕФА. Горд съм, че сме го създали с наши средства.
Мислех да предложа на министър Кралев и ние с брат ми да подкрепим тази самодейност. Това е хубаво нещо и би трябвало да го поддържаме и подкрепяме. Дано имаме повече мотиви за наслада. За страдание спортът изисква средства и ние, от бизнеса, би трябвало да се замислим по какъв начин можем да оказваме помощ ", добави Домусчиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР