Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден

...
Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден
Коментари Харесай

Цветомир Найденов с пореден тежък удар по лъжите на Божков

Бизнесменът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в продължи с разкритията си по адрес на избягалия в Дубай и собственик на 18 обвинявания Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Найденов реагира на изказванията на Божков, че пиарът на държавното управление Севдалина Арнаудова е посещавала офиса му и дефинира това като следващата неистина. Найденов разри няколко имена на девойки, които е виждал при Божков, някои от които доста известни. Ето какво написа Найденов на персоналния си профил във Facebook:

"Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария...... тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти доста лъжеш! Като почна, че си на Балканите, на половин час път, че си давал по 60 млн подкупи за всички, без никой от съдружниците да знае....за какво ли още не излъга ".



По-рано Найденов обори и изказванието на Божков, че е дал 60 милиона за подкупи, като го отвърна, че пръска сходни и по-големи суми за дами с фриволно държание.

Цветомир Найденов разобличи лъжите на Божков, разгласява и инфографика

"Чери, молим те, знаем се... ти в никакъв случай няма да дадеш 60 млн за подкупи, но в никакъв случай... макса ти е 3 млн преко сили... само че виж, за дами с фриволно държание може и 120 млн лв. да се изръсиш. Чери, знаем си те, не се прави на подобен, какъвто не си ", отсече Найденов преди часове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР