Бизнесменът и политик Делян Пеевски и главният прокурор Сотир Цацаров

...
Бизнесменът и политик Делян Пеевски и главният прокурор Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Американски адвокат: Пеевски и Цацаров са нарушили правата на Цветан Василев

Бизнесменът и политик Делян Пеевски и основният прокурор Сотир Цацаров ще бъдат избрани в желае като нарушили човешките права на Цветан Василев в доста връзки.

Това споделя в извънредно изявление единствено за Би Ай Ти, обещано пред Ралица Василева, американският юрист Джоузеф Огъстин от адвокатската фирма JWI, която ще се опита да задейства закрилата на някогашния банкер по световния закон „ Магнитски “ в Съединени американски щати, защитаващ хора по целия свят, станали жертва на репресии.

Цветан Василев се пробва да трансформира своя случай в първото дело по този закон, признат от Конгреса.

Адв. Огъстин е безапелационен, че Василев ги е убедил в това, че е станал жертва на „ българска корупция и офанзива против него и брачната половинка му “.

Пред Би Ай Ти бранителят прави шокиращи разкрития и показва убеденост, че въпросът им е стабилен, защото са провели обширно изследване, включително на формалните одити на влиятелни компании, които демонстрират, че КТБ е била платежоспособна към оня миг.

Със случая е зает и американски губернатор, който познава Василев от времето, когато двамата са били в борда на Атлантическия съвет. Именно губернатор Бил Ричардсън и неговата фондация имат правото и биха могли да задвижат случая по процедурата на интернационалния закон.

В изследването юристите са ревизирали още репутацията на България и разкритията на американския отдел за годишни инспекции, който приготвя годишен отчет за Държавния департамент по човешки права и финансови закононарушения.

Те са разгледали положението на банката към оня миг, заемите на стойност 200 млн. евро, които Пеевски е взел и е отказал да върне, нахлуването на ДАНС в банката през 2014 година, унищожаването на банкови документи, заканите против Василев, ликвидирането на негови активи и т.н.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР