Бизнесменът и обвиняем Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на

...
Бизнесменът и обвиняем Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на
Коментари Харесай

Божков продължава с интригите и отново ще се изявява във Фейсбук

Бизнесменът и обвинен Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от продължава с интригите в обществените мрежи.

"Благодаря за пожеланията и поддръжката. Утре тук ще обявявам нова част от сигнала си. Надявам се този път някой да го прочете ", съобщи той във видео, оповестено във "Фейсбук ".

Избягалият в ОАЕ Божков очевидно ще продължи с опитите си за дестабилизация на страната, сходно на различен търсен "бизнесмен " - Цветан Василев.

Очаква се за повторно съмнителният предприемач да разгласява данни, като единствено преди дни той постна "компрометиращ " чат с финансовия министър Владислав Горанов. За СМС-те се появиха редица отзиви, че най-вероятно са фалшификат.

Скандалният Божков с нов опит да дестабилизира страната

В изявление за Българска национална телевизия основният прокурор Иван Гешев съобщи, че няма да обърне внимание на чата и няма мотив за инспекция на Горанов. Гешев съобщи още в диалога, че Божков "засега е с 11 обвинявания ".

Гробокопачът на "Левски " с следващи интриги

Информацията се чака формалната му страница във Фейсбук на адрес www.facebook.com/VassilKrumovBojkov ".

Очаквайте детайлности на следващия ден в Novini.bg какви нови неистини ще изфабрикува Божков!

Припомняме ви, че против Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства.

Благодаря на всички за поддръжката и многото известия. Опитвам да отговоря на оптимален брой от тях. Утре в 8:00 ч. очаквайте нова част от сигнала ми.
Публикувахте от Васил Божков в Неделя, 17 май 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР